Gündem AÖF sınavı saat kaçta? AÖF Güz Dönemi sınav giriş belgesi

AÖF sınavı saat kaçta? AÖF Güz Dönemi sınav giriş belgesi

23.11.2018 - 07:48 | Son Güncellenme:

AÖF Güz Dönemi sınavları için heyecan dorukta... AÖF sınavına az bir zaman kala adaylar merakla sınav giriş yerlerini sorgulamaya başladı. Peki AÖF sınavları saat kaçta? Sınavda gereken belgeler neler?

AÖF sınavı saat kaçta AÖF Güz Dönemi sınav giriş belgesi

Açıköğretim sınavları için geri sayım. Bu hafta sonu gerçekleştirelecek olan AÖF vize sınavları saat kaçta başlayacak?

Haberin Devamı

AÖF SINAVLARI SAAT KAÇTA?

İki gün sürecek olan sınavlar iki oturumda gerçekleşecek. Ders ve sınıflara göre değişen sınav saatlerinde sabah oturumları 09.30'da başlayacak. Öğlen oturumları ise saat 14.00'te başlayacak.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

24-25 Kasım'da yapılacak olan AÖF sınavlarının giriş yerleri 'https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim' adresi üzerinden öğrenci girişi yapılarak sorgulanıyor. Öğrencilerin sınava girerken yanlarında sınav giriş belgelerinin bulunması gerekiyor.

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELERİN LİSTESİ

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.