Gündem AÖL 3. dönem sınavı hangi tarihte? 2019 AÖL 3. dönem sınav giriş belgesi sorgulama

AÖL 3. dönem sınavı hangi tarihte? 2019 AÖL 3. dönem sınav giriş belgesi sorgulama

04.07.2019 - 14:58 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), merakla beklenen Açıköğretim Lisesi 3. Dönem sınav tarihlerini açıkladı. AÖL öğrencileri tarafından heyecanla aranan 2018-22019 Eğitim-Öğretim yılının açık lise sınav tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz...

AÖL 3. dönem sınavı hangi tarihte 2019 AÖL 3. dönem sınav giriş belgesi sorgulama

AÖL 3. dönem sınav giriş belgeleri adayların erişimine sunuldu. Milli Eğitim Bakanlığı İş takvimi aracılığı ile AÖL 3. dönem sınavlarının yapılacağı tarih adayların bilgisine sunuldu. 6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖL 3. dönem sınavları için adaylar http://aol.meb.gov.tr/ üzerinden TC kimlik numarası veya öğrenci numarası girildikten sonra şifre ile birlikte giriş yapıldıktan sonra sorgulanabilecek.

Haberin Devamı

MEB'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

Açık Öğretim Lisesi'nin 06 - 07 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacak olan 2018/3. dönem öğrencilerinin sınav giriş yerleri belli olmuştur.

AÖL 3. DÖNEM SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrencilerimiz 2018/3 Dönem Sınavına, sınav giriş belgelerinde belirtilen sınav merkezleri ve okullarda girmek zorundadır.

Sınav giriş belgesinde yer alan açıklamaların okunması ve bu açıklamalar doğrultusunda hareket edilmesi öğrencilerimizin yararına olacaktır.

Sınav giriş yerini öğrenmek için; öğrenci numaranız ve şifreniz ile AÖL Bilgi Yönetim Sistemine girerek "Öğrenci Genel Bilgiler" başlığı altındaki "Sınav Giriş Belgesi" butonunu tıklamanız gerekmektedir.

AÖL 3. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

AÖL 3. dönem sınav sonuçları 6-7 Temmuz tarihinde yapılacak. Sınav sonuçları ise 1 Ağustos tarihinde internet üzerinden kullanıcıların erişimine sunulacak.