Gündem Arda Ayten kimdir? Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon kazanan yarışmacı kaç yaşında? Nerede okuyor?

Arda Ayten kimdir? Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon kazanan yarışmacı kaç yaşında? Nerede okuyor?

12.10.2019 - 20:08 | Son Güncellenme:

Adını Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla duyuran Arda Ayten, 1 Milyonluk soruya kadar ilerledi ve 1 Milyonluk soruyu doğru yanıtladı. Türkiye'nin gündemine oturan ve hala adından söz ettiren Arda Ayten hakkında merak edilenler...

Arda Ayten kimdir Kim Milyoner Olmak İsterde 1 Milyon kazanan yarışmacı kaç yaşında Nerede okuyor

Kitaplara karşı büyük bir ilgisi olduğunu dile getiren Arda Ayten, henüz 19 yaşında olan ve lisans eğitimine ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde devam ediyor.

Haberin Devamı

Genç yarışmacı, yarışmadan kazandığı parayla çok daha fazla kitap alıp okuyacağını paylaşmasıyla hemen herkesin takdirini ve beğenisini kazandı.

Kitaba karşı derin bir ilgisi olan ve bu nedenle harcamalarını ağırlıklı olarak kitap üzerine yaptığını ifade eden Arda Ayten, bu yıl içerisinde toplamda 100'ü aşkın kitap okuduğunu dile getirdi.

Şimdiye kadar dört adet kitap yazdığını izleyicilerle paylaşan Arda Ayten'in ''Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum'' şeklinde açıklamalarda bulunması seyircilerin gönlünü fethetti..

Yarışma boyunca bilgisini ve kültürünü konuşturarak başarılı bir performansa imza atan Tıp Fakültesi öğrencisi Arda Ayten, anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını belirterek babasının şimdiye kadar kendisini asla arayıp sormadığını dile getirmesi yürekleri dağladı..

Haberin Devamı

Arda Ayten, kendisine Kenan İmirzalioğlu'nun yönelttiği bütün soruyu doğru biçimde yanıt verip uzun bir zamanın ardından bir ilki yaşatarak 1 milyon değerindeki soruya kadar ulaştı ve soruyu doğru yanıtladı.