Gündem Arka Sokaklar 400. yeni bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu?

Arka Sokaklar 400. yeni bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu?

01.05.2016 - 15:58 | Son Güncellenme:

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da heyecan dorukta. En son yayınlanan bölümde herkes Hüsnü Çoban ölecek mi? diye merak ediyordu. Fakat yaşam mücadelesi devam ediyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Hüsnü Çoban ölüyor mu? İşte merak edilen sorunun cevabı haberimizde.

Arka Sokaklar 400. yeni bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu

Arka Sokaklar 400. yeni bölümde herkes 'Hüsnü Çoban yaşıyor mu, ölüyor mu?' sorusuna kilitlenmiş durumda. Dizinin takipçileri, bir haftadır merak ettikleri bu cevap için 6 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 400'üncü bölümü beklemeye başladı. Arka Sokaklar, Kanal D 'de yayınlanan Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamları konu alınıyor. Dizi, Kanal D'de yayımlanmaktadır. Aynı zamanda eski bölümleri akşam üzeri Kanal D'de yayınlanmaktadır. Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği ve başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde heyecan kaldığı yerden devam edecek. İşte Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanından detaylar...

Haberin Devamı

Sırtından vurulduktan sonra fazlasıyla kan kaybeden Hüsnü Çoban'a, ambulansla kaldırıldığı hastanede müdahale edildi. Ameliyatı yapan doktor, "Hüsnü'nün hayati tehlikesi devam ediyor" dedi. Arka Sokaklar her hafta Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR'DA NELER OLDU?

Suat, Metin, Tekin, Zeliha Rıza babadan gelen haber üzerine fırlayıp evden çıkarlar. Hüsnü ambulansa bindirilir. Sağlık ekibi ilk müdahaleyi yapmakta, Mesut ise ambulansta konuşulanlar üzerine çıldırmaktadır.

Selin Mesut’u sakinleştirmeye çalışmakta, Hakan ise kendince, elinden geldiği kadar Aylin’e destek olmaktadır. Ayla ve Pınar’da soluğu hastanede alır. Ali Hakan ile beraber Reşat hocayı alıp hastaneye götürür. Aylin’de Yavuz’u arar ve acilen İstanbul’a gelmesini durumun kritik olduğu bilgisini verir.

Haberin Devamı

Hüsnü fazlasıyla kan kaybetmiştir. Doktorlar panik halde müdahale etmeye devam etmektedir. Doktorların aralarında konuşmalarına Suat tanık olur. Suat’ı toparlamak Mesut’a düşer. Hüsnü’nün kalbi durur. Elektro şok uygulanmaya başlanır. Hüsnü yapılan hiçbir müdahaleye cevap vermemektedir. Çoluk çocuk herkes kapıda perişan haldedir. Bu sırada Reşat hoca hastaneden içeriye girer.

Arka Sokaklar 400. yeni bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu

HÜSNÜ ÇOBAN ÖLÜYOR MU? SORUSUNA YANIT

Başkomiser Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan, dizide vurulmasının ardından hafta boyunca gündemden düşmeyen konu için, "Hüsnü Çoban’ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım. Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yoksa adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani" ifadelerini kullanmıştı.

ARKA SOKAKLAR 400. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

ÖZGÜR OZAN KİMDİR? (HÜSNÜ ÇOBAN)

Arka Sokaklar 400. yeni bölümde Hüsnü Çoban ölüyor mu

Özgür Ozan (d. 5 Ocak 1966, Bolu), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Halen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Başkomiser Hüsnü Çoban rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan evli ve bir çocuk babasıdır.

Haberin Devamı

Azizname Aziz Nesin - Tiyatro Seyirlik - 2006
Muammer Muammer
Kaç Baba Kaç
Hayvan Çiftliği
OthelloTılsım
Çil Horoz
Özgürlüğün Bedeli : Emmanuel Robles - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1986
Savaş Oyunu : Sermet Çağan - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1985
Pırtlatan Bal Aziz Nesin

Filmografi

Arka Sokaklar Başkomiser Hüsnü 2006
Çocuklar Duymasın 2002-2005
Umut Yolcuları 2010
Sonsuz
Acemi Cadı 2008
Deli Duran
Reyting Hamdi
En Son Babalar Duyar
Hırsızın Oğlu
Kadın Terzisi
Zülküf ile Zarife
Örümcek
Sibel
Yanlış Saksının Çiçeği
Gurbetçiler
Deli Duran
Çocuklar Ne Olacak 2004
Çiçek Taksi
Tatlı Kaçıklar
Ruhsar