Gündem Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanında duygu dolu anlar!

Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanında duygu dolu anlar!

25.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar 414. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinde Tunç yaşananlardan ötürü babasını sorumlu tutacak. Arka Sokaklar 414. bölümde Tunç'un bu denli ağır konuşması Mesut komiser'i derinden yaralayacak.

Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanında duygu dolu anlar

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar’a 2 yeni oyuncu! Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna takviye. Yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Tunç ve kız arkadaşının beraber kaçırılması herkesi şoke edecek. Mesut'a kızgın olan Tunç babasını derinden yaralayacak. Arka Sokaklar 414. nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile Cuma akşamı ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Figen Evren ve Nazlı Tosunoğlu gibi isimlerin paylaştığı; yapımcılığını ise Erler Film’in üstlendiği yapımın kadrosunda önümüzdeki bölümlerden itibaren ‘Akasya Durağı’nda rol almış olan Ayça İnci (Yonca Kara) ve son olarak ‘Poyraz Karayel’de izlediğimiz Emir Çiçek’i (Sami Kara) de izleyeceğiz.

Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00’de Kanal D’de!

ARKA SOKAKLAR 414. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Albay Yüksel ve askerleri Rızaların evin kapısındadır. Kerim’i öldü sanmakta olan Yüksel, Rıza babaya evlat acısının ne olduğunu göstermeye yeminlidir. Aylin, bilgisayarının başında Albay’ın, Rızaların evine girdiğini görür. Bir hışım toplantı odasına geçip Rıza, Arif ve Faruk’a haber verir. Rızalar, hemen emniyetten çıkış yaparlar. Albay’ın son kalesi Mevlüt ve adamları tarafından yolları kesilir ve sıkı bir çatışma başlar.

Haberin Devamı

Bu sırada da Mesut, Hüsnü, Selin, Ali, Aylin, Hakan ve diğerleri Rıza Babanın evinin önünde yerlerini alır. Ali, Albay tarafından rehin alınır. Mesut yanına ufak bir ekip alıp Rızaları kurtarmaya desteğe gider. Hüsnü, Ali’yi Albay’ın elinden kurtaracaklarının planını kurmaya çalışır. Rıza’ya bir süre Ali’nin rehin alındığı söylenemez. Albay’ın Ali’yi sağ bırakmak gibi bir düşüncesi yoktur.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yazarlar