Gündem Arka Sokaklar 432. bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar 432. bölüm fragmanı yayınlandı!

03.03.2017 - 08:38 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 432. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 431. son bölümü ile ekrana gelen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Oktay'ın kardeşi taksinin altına gizlice yerleştirilen bomba sonucunda ölecek mi? Ekip, Malik'in oyununa son verebilecek mi? İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 432. bölüm fragmanı yayınlandı

Cuma akşamlarının fenomen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'da bu hafta aksiyon ve gerilimin dozu yükseliyor. Oktay'ın kardeşini kaçıran teröristler Arif Müdür'ün öldürülmesi şartı ile Oktay'a kardeşini bırakacaklarını söyler. Canından çok sevdiği kardeşini kurtarmak için Oktay beklenmedik bir hamle yapar ve teröristlerin teklifini kabul eder.

Haberin Devamı

Düzenlenecek olan Terör zirvesi binasına girmek üzereyken Oktay, Arif Müdür'ü vurur. Arka Sokaklar nefes kesen son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı..

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oktay, kardeşiyle buluşmayı beklerken, Yaser, Arif Müdür’ü öldürdüğü takdirde, kardeşine kavuşacağını söyler. Oktay çaresiz durumdadır. Bir tarafta canından çok sevdiği kardeşi, diğer tarafta kendisine güvenen Rıza Baba ve ekibi vardır. Arif Müdür, İstanbul Emniyeti’nin bir toplantısına katılacaktır. Tüm emniyet müdürlerinin rapor vereceği bir program hazırlanmaktadır. Oktay, Arif Müdür’ü bu toplantıya giderken takip etmeye başlar. Beklenmedik bir anda, Arif Müdür’e ateş eder. Arif olduğu yere yığılır, Oktay kaçar.

Haberin Devamı

Müjde ise, Kenan ve Yaser’in elindedir. Ancak, ikisi de kızı farklı emeller için kullanmak isterler. Aralarında yaşanan bu anlaşmazlık silah kaçakçılığı için yaptıkları ortaklığa da etkiler. Rıza Baba ve ekibi hem silahlara el koymak hem de Malik Botan, Kenan, Yeşim ve Yaser’i yakalamak için harekete geçer.

ARKA SOKAKLAR 432. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar