Gündem Arka Sokaklar 433. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 433. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

10.03.2017 - 09:30 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 432. bölüm ile ekrana geldi. Bu hafta Arka Sokaklar'da Malik tuttuğu rehinenin eline pimi çekilmiş bombayı sıkıştırıp ve ölüm-kalım için zaman geri saymaya başladı. Mesut, ekip yetişene kadar Malik'i etkisiz hale getirip, rehineyi kurtarabildi mi? Ve Arka Sokaklar 433. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 433. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan paylaştığı Arka Sokaklar yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yayına giren Arka Sokaklar 432. bölüm ile izleyiciyi heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKA SOKAKLAR 432. BÖLÜM ÖZETİ

Rıza Baba ve ekip, Malik’in hücre evlerini çökertmeye devam ediyor! Malik, örgütüne para toplamak için, doğu bölgesindeki önde iş adamlarından haraç almaya başlar. Bu iş adamlarından bir tanesi olan Seyfi ekibe tanıdık gelir. Ekip, Seyfi ile görüşmeye gider ve kendilerine bilgi vermesi yönünde onu uyarır. Seyfi, bu uyarıyı dikkate almaz ve kendi işini kendi halletmenin yollarını dener.

Örgüt’e eskiden katılıp, sonrasında itirafçı olan Ezma, hapisten yeni çıkmıştır. Malik, kızın peşine düşer. Ancak, kendi adamı Yaser ve Ezma ile ilgili, geçmişten kalan ve çözülmemiş bir dava vardır. Malik’de olayın içindedir. Kendi aralarında anlaşmazlık çıkar. Rıza Baba ve ekibinin, Malik’in hücre evlerini çökertmeye devam etmesi, adamı çileden çıkarır. Dağdaki üstlerinden de azar işiten Malik, Mesut’tan intikam almak için en güçlü planını uygulamaya sokar.