Gündem Arka Sokaklar 507. yeni bölüm fragmanında Mesut, intikam peşinde!

Arka Sokaklar 507. yeni bölüm fragmanında Mesut, intikam peşinde!

28.02.2019 - 22:57 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin kült haline gelen dizisi Arka Sokaklar 507. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 10 yılı aşkın bir süredir yayınlanmaya devam eden Arka Sokaklar'da bu akşam Mesut'un intikam peşine düşmesi hareketli anlara sahne olacak. İşte Arka Sokaklar 507. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Arka Sokaklar 507. yeni bölüm fragmanında Mesut, intikam peşinde

Arka Sokaklar 507. yeni bölümü için heyecan dorukta. Türk televizyonlarının klasiği Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde intikam ateşi yanacak. Peki Arka Sokaklar'ın 507. yeni bölümde neler yaşanacak?

?ARKA SOKAKLAR 507. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mesut tek başına, Derman ve Muhip’in peşinden, Kemerli mahallesine gider. Mahalle girişinde teröristlerle çatışır ve Derman’ın kaldığı evi bulur. Mesut çapraz ateşte kalır ve şarjörü bitmek üzereyken ekiptekiler gelir. Ekibimiz, Derman ve Muhip’i ellerinden kaçırırlar. Engin, Mesut’u açığa alır. Mesut silah ve rozetini teslim eder.

Selin ise, yalnız kalmak için Ağva’da bir otele yerleşir. Otel sahibi ve kızıyla birlikte kötü günlerini atlatmaya çalışır.

Mesut yeniden içki içmeye başlar. Ekrem, Derman’dan haber aldığını ve operasyona Mesut’la birlikte gitmek istediğini söyler. Mesut en sonunda kabul eder. Uyuşturucu yüklü kamyonu durdurur. İçindeki adamları vurup Ekrem’le birlikte kamyonu kaçırırlar. Muhip’e kamyonun içindeki uyuşturucular karşılığı, Derman’ı istediklerini söylerler. Muhip, Mesutları kandırır ve takas sözü verdiği yere adamlarını gönderir. Mesut ve Ekrem tehlikededir. Derman’ın aklı doğudan gelen uyuşturucu sevkiyatındadır. Kendisi de araçla birlikte geri gitmek istemektedir. Bu fikir Muhip’in aklına yatar.

ARKA SOKAKLAR 507. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar