Gündem Arka Sokaklar 525. bölümde Engin Müdür ve Savcı arasında gerginlik!

Arka Sokaklar 525. bölümde Engin Müdür ve Savcı arasında gerginlik!

04.10.2019 - 08:06 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. 525. bölümü yayınlanacak olan Arka Sokaklar'da Engin Müdür ve Savcı arasındaki gerginlik gittikçe artıyor. Ekip yine zorlu bir görevde. İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanları...

Arka Sokaklar 525. bölümde Engin Müdür ve Savcı arasında gerginlik

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazır. Peki 525. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eski günlerine dönmeye başlayan Mesut Komiser’in geçmişten tanıdığı Ahu ve Yusuf’la yolları kesişir. Ahu ve Yusuf, birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlı olan ve evlenme planları yapan iki gençtir. Yusuf’un acı bir şekilde ölmesi, Ahu’yu çok sarsar ve Mesut Komiser bu ölümün üzerindeki sır perdesini kaldırmak için olayın peşine düşer.

Savcı Ceyda, Engin’in ve ekibin üzerine gitmeye başlar. Ekip, Ahu’yu takip ederek Ekrem’in elinden kurtarır. Ancak ipuçları ekibi Sait’e götürmektedir. Acaba ekip görünenlerin ötesinde büyük bir güç ve organize bir suç örgütüyle mi karşı karşıyadır?

Öteki taraftan hayat devam etmekte, Hüsnüler de Tekin’in rol aldığı dizinin heyecanı yaşanmaktadır. Yoksa bu işlerden Hüsnü Başkomiser’in başına yeni dertler mi açılacak?

Haberin Devamı

Mahkum bir baba, kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadın, karşılık bulamayan bir aşk, gizemli bir cinayete dönüşür. Ekip bu şiddeti önlerken, bir aile dramına şahit olur.

ARKA SOKAKLAR 525. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ARKA SOKAKLAR 525. BÖLÜM FRAGMANI