Gündem Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı! Zeliha kurtulacak mı?

Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı! Zeliha kurtulacak mı?

13.12.2019 - 10:47 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 535. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Yeni bölümde yine heyecan dolu dakikalar izleyenleri bekliyor. Zeliş'i kurtarmak için Hüsnü ve ekip operasyon düzenliyor. İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanları...

Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı Zeliha kurtulacak mı

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Peki, yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar 535. bölümü bu akşam 20.00'de Kanal D'de.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 535. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeliha, hala Tarık’ın elinde rehindir. Hüsnü, Tarık’ın tehdidinden dolayı gerilir. Ne kadar kızgın olsa da namlunun ucundaki biricik kızı Zeliş’tir. Mesut’un bir an gözü döner ve Hamza’yı vurur. Zeliha’nın hayatını riske atmıştır. Zeliha hiçbir şeyden habersiz Tarık’ın verdiği ilaçlar yüzünden uyumaktadır. Hüsnü, Hakan, Ali, Bahar ve Cemal Zeliha’nın olduğu Tarık’ın rezidansına baskın verir.

Dilek’in eve aldığı müşteri fenalaşmıştır. Hakan’dan yardım ister. Hakan’ın bu kadınla olan ilişkisi başına artık iş açmaya başlamıştır. Hakan içerisinde bulunduğu psikolojik ruh hali dolayısıyla başına gelecekleri tahmin edemeyecek durumdadır…

Mesut’un, Serboran’da yaşadıkları sonrasında bunalımı devam etmektedir. Selin’de, Tunç’ta Mesut'un gözünün içene bakmaktadır; ama, ona ulaşamama durumu devam eder.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 535. BÖLÜM FRAGMANI - 2

ARKA SOKAKLAR 535. BÖLÜM FRAGMANI