Gündem Arka Sokaklar son bölüm ardından 445. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar son bölüm ardından 445. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.06.2017 - 08:40 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 444. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar dün akşam ekrana gelen son bölümde Gürcan hapishaneye düştü. Metin ise Asiye'ye çoktan açık olmuştur. Peki Arka Sokaklar son bölüm ardından 445. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar son bölüm ardından 445. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin uzun soluklu ve fenomen hale gelen dizisi Arka Sokaklar'da nefes kesen sahneler yaşanmaya devam ediyor. Metin ile Asiye'nin isteme töreni duygusal ve mutlu anların yaşanmasını sağladı. Arka Sokaklar 445. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 444. SON BÖLÜM ÖZETİ

Gürcan, hapishanede ölüm korkusu içindedir. Mesut’tan onu korumaları için aman dilenir. İlhan, Gürcan’ı öldürmesi için hapishaneden adam tutmuştur. Adam öldürmek için Gürcan’ı ararken şok edici bir durumla karşılaşır. Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 2 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 445. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Metin Asiye’ye aşık olmuştur. Peşinden Rize’ye gider. Asiye’yle evlenmeyi kafasına koymuştur ancak önce babasını ikna etmesi gerekmektedir. Suat oğlunun aşkına inanır ve onay vermesi için Hüsnü’yle de konuşur. Babadan izin çıkar ve ailecek Asiye’yi istemeye giderler. Tecavüz sonucu hamile kalan Valeri ölür; ancak, bebeği hayattadır. Harun, kadının ölümünden çok etkilenir. Ekibimiz, Valeri’nin arkadaşı Anna’yı sorgular. Anna durumu İlhan’ın sağ kolu Tankut’a anlatır. Tankut kadının kocasını öldürür ve Anna’yı da kaçırır. Ekibimiz, Anna’yı kurtarır ve kadından İlhan’ın sırlarının olduğu Valeri’nin günlüğünü alır. Yabancı şubeden Hamdi, defteri çevirecektir. Defterde Harun ve İlhan’la ilgili önemli bilgiler yer almaktadır.