Gündem Art arda feci kazalar! 4 ölü, 52 yaralı...

Art arda feci kazalar! 4 ölü, 52 yaralı...

03.08.2017 - 21:46 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin üç farklı ilinde yaşanan trafik kazalarında 4 kişi öldü, 52 kişi yaralandı. Samsun'da TIR'la Çarşamba Belediyesine ait halk otobüsünün karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 28 kişi yaralandı. Şanlıurfa’da da minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 18 kişi yaralandı. Muğla’da ise Yatağan-Kavaklıdere Karayolu Kavak Mahallesi Tilkiler mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1’i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ağır yaralandı.

Art arda feci kazalar 4 ölü, 52 yaralı...

Olay bugün Tekkeköy İlçesi Selyeri mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Ordu yönüne giden yabancı plakalı TIR görgü tanıklarının ifadesine göre trafiğin sıkışması sonucu fren yaptı. Bu sırada arkasından seyir eden Çarşamba Belediyesine ait 55 RT 071 plakalı Halk Otobüsü TIR'a çanpmamak için manevra yaptı ancak başaramadı. TIR'a çarpan halk otobüsü yolun sağındaki şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre halk otobüsünde bulunan yolculardan 28'i yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Çarşamba ve Tekkeköy İlçeleri ile Samsun merkezdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunu iyi olduğu bildirildi. Öte yandan yaralılara ait eşyalar otobüsten alınarak polis merkezine götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

ANLIURFA'DA MİNİBÜS DEVRİLDİ: 18 YARALI

Şanlıurfa’da minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 18 kişi yaralandı.

Art arda feci kazalar 4 ölü, 52 yaralı...

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Adıyaman’dan Diyarbakır’a giden Nevzat K. yönetimindeki 02 KU 186 plakalı minibüs, Cezaevi yakınlarında bariyerlere çarptıktan sonra yan yattı. Kazada sürücüyle birlikte aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 18 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Şanlıurfa merkezdeki hastanelere sevk etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.MUĞLA'DA KAZA: 4 ÖLÜ 6 YARALI

Muğla’da, Yatağan-Kavaklıdere Karayolu Kavak Mahallesi Tilkiler mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1’i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ağır yaralandı.

Art arda feci kazalar 4 ölü, 52 yaralı...


Can pazarının yaşandığı kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ölenlerin ve yaralıların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1’i çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ağır yaralandığı kazada ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi.

Yatağan-Kavaklıdere Karayolunun 15’incisi kilometresinde bulunan Kavak Mahallesi Tilkiler mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Adem Sağlam yönetimindeki 48 YS 411 plakalı otomobil, Sinan Kıroğlan idaresindeki 09 B 1510 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada Duraniye Kıroğlan ile 8 aylık hamile olduğu öğrenilen gelini Derya Kıroğlan ve Yasemin Sağlam olay yerinde, Kıroğlan’ın torunu Mertcan Kıroğlan ise kaldırıldığı Yatağan Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden dört kişinin cenazeleri Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi alarak olay yerine gelen ölü ve yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yücelene Hastanesine kaldırılan Sinan Kıroğlan, Furkan Kıroğlan, Şebnem Kıroğlan, Türkan Kıroğlan ve Adem Sağlam'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu; 3 yaşındaki yaralı Abdullah Yiğit Sağlam'ın ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
Kaza sonrası jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, kazaya karışan vatandaşların yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.