Gündem Aşk Yeniden 57. son bölümde aile terapisi şoku! - izle

Aşk Yeniden 57. son bölümde aile terapisi şoku! - izle

29.05.2016 - 11:18 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranının sevilen dizisi Aşk Yeniden 57. son bölümde heyecan doruktaydı. Salı akşamlarının sevilen dizisi Aşk Yeniden son bölümde yine ekran başındakileri güldürdü. İşte Aşk Yeniden dizisi son bölüm ve detayları...

Aşk Yeniden 57. son bölümde aile terapisi şoku - izle

Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir..Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir. Her salı fox tv ekranında yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 57. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Selim'in kaçırılması bütün aile fertlerinin psikolojisini bozmuştur. Fatih ve Zeynep'in bu gerilimli ortamdan uzaklaşmak istemesi, aile fertlerini aralarındaki problemleri çözme düşüncesine iter. Mukaddes bu olayı kendisinin halledebileceğini iddia ederek aileyi şiddetsiz iletişim terapileri almaya ikna eder. Bütün aile önce tek tek sonra grup olarak terapist Mülayim Mutlu Hepşen ile görüşmeye başlar. Mukadder içinse bu terapistin yeri apayrıdır. Terapi olumlu sonuçlansa da terapist sandıkları adam aslında düşündükleri gibi biri değildir.

AŞK YENİDEN 57. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN DİZİSİ GENEL KONUSU

Zeynep, dik başlı güzel,cesur bir kızdır. Zeynep'in babası namı değer Derin Şevket'de bir o kadar cesur, sinirli bir balıkçıdır ama Zeynep'e çok düşkündür. Zeynep bir gün Ertan isminde bir çocukla karşılaşır ve ona aşık olur. Zeynep herkese karşı çıkarak Ertan ile birlikte Amerika'ya kaçar.

Haberin Devamı

Çok mutludur ama bu mutluluğu hamile olduğunu öğrenene kadar sürer çünkü Ertan, bebeği istememektedir ve Zeynep'ten bebeği aldırmasını ister.Bunun üzerine Zeynep ve Ertan kavga ederler.O günden sonra Zeynep Ertan'dan haber alamaz ama bebeği doğurur. Zeynep Amerika'da yeni doğmuş bir bebekle 8 ay dayandıktan sonra geri dönmeye karar verir.

Uçakta başka bir Türkiye yolcusu Fatih ile tanışır.Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” FOX ekranlarında. Fatih, Şekercizade isimli köklü ve zengin bir ailenin tek erkek çocuğudur.

Bu yüzden annesi "Mukaddes" tarafından çok özenli ve disiplinli yetiştirilmeye çalışılmış, daha 6 yaşındayken evleneceği kız bile seçilmişti "İrem". İrem, Fatih'e çok aşıktır ama Fatih, İrem'e aşık değildir. Bu yüzden Fatih evliliğini ertelemek için Amerika'ya okumak bahanesi ile gitmiş orada bir kıza aşık olmuş ve ona evlenme teklifi etmiş ama hayır cevabı almıştır,bunun üzerine o da geri dönüş kararı alır ve uçakta başka bir çaresiz yolcu Zeynep ile tanışır.Fatih'in Zeynep'e teklif ettiği evcilik oyunu başta ikisine de mantıklı gelse bile bu oyun onları ve ailelerini çok komik, çok enteresan ve çok zor bir duruma sokacak ama bu oyun içinde onlar aradıkları veya kaybettiklerini sandıkları gerçek aşklarını, birbirlerini çok komik maceraları ile bulacaklardır.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci
Buğra Gülsoy
Tamer Levent
Tülin Oral
Lale Başar
Can Sipahi
Nilay Deniz
Nazlı Tosunoğlu
Orhan Alkaya
Tevfik İnceoğlu
Mert Öner
Yakup Yavru
Miray Akyovalıgil
Tunca Aydoğan
Tuna Arman
Sema Keçik