Gündem Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında?

Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında?

08.07.2019 - 09:43 | Son Güncellenme:

Seminer ve eğitimleri ile televizyon dünyasında da kendini sevdiren Aşkım Kapışmak kimdir? Aşkım Kapışmak kaç yaşında? İşte Aşkım Kapışmak ile ilgili merak edilenler...

Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aşkım Kapışmak, henüz 12 yaşındayken konservatuar eğitimine başladı ve müzikle ilgilendi. Liseden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na kayıt yaptırdı.

Haberin Devamı

Türkiye’de aldığı eğitimin ardından, kendisini daha da fazla geliştirmek isteyen ünlü davranış bilimci, daha sonrasında Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamladı.

Kendi alanında eğitim görürken, kendisi için çok önemli olan zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı. Bu durum üzerine Maltepe Cezaevinde çocuklara ve genç insanlara motivasyon günleri düzenledi.

Üniversiteden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversite’de Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi. Bunu yanı sıra birçok toplantıda konuşmacı olarak yer aldı.

Aşkım Kapışmak, 2011 yılında ilk televizyon programı olan, Türk Max’ ta Buyrun Paylaşalım adlı programı hazırlayıp sundu. Show TV’ de Simge Fıstıkoğlu ile Yeni Bir Gün adlı TV programın iletişim bölümünü hazırlayıp sundu.

Haberin Devamı

Aşkım Kapışmak, günümüzde ünlüler ile çalışmalar yaparken, bunun yanı sıra etkili iletişim, pozitif yaşam, başarı ve hedef üzerine seminerler düzenlemektedir.