Gündem Aslı Bekiroğlu kimdir?

Aslı Bekiroğlu kimdir?

04.05.2018 - 20:12 | Son Güncellenme:

Aslı Bekiroğlu kimdir? Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla çok sevilen Aslı Bekiroğlu hakkında merak edilen bilgiler haberimizde yer alıyor. 4 Mayıs Cuma gecesi Beyaz Show konuklarından biri olan Aslı Bekiroğlu kimdir sorusunun yanıtı...

Aslı Bekiroğlu kimdir

4 Mayıs 2018 Cuma gecesi Beyaz Show konukları arasında yer alan Aslı Bekiroğlu hakkında merak edilen bilgiler şöyle...

Haberin Devamı

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aslı Bekiroğlu, lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamlamasının ardından Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandı ve mezun oldu. Bir zamanlar popüler olan "Vine" isimli sosyal medya platformunda çektiği kısa videolar ile ünlenen Aslı Bekiroğlu, daha sonra rol aldığı dizi projeleriyle adından söz ettirmeye başladı.

Küçük yaşlardan beri oyunculuğu ilgi duyan ve Vine'da çektiği videolarla kısa sürede ünlenen Aslı Bekiroğlu, ilk oyunculuk deneyimini TRT ekranlarından yayınlanan "Beni Böyle Sev" dizisinde yaşadı. Bu dizinin ardından 2015 yılında "Adı Mutluluk ve 2016'da "Gülümse Yeter" dizilerine boy gösterdi.

Güzel oyuncu son olarak, Star TV ekranlarından yayınlanan Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı komedi dizisi Jet Sosyete'de, "Melike" karakterine hayat veriyor. Aslı Bekiroğlu bu dizide Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta isimlerle birlikte rol alıyor.