Gündem Aslı Turanlı kimdir? Aslı Turanlı hakkında bilinmeyenler

Aslı Turanlı kimdir? Aslı Turanlı hakkında bilinmeyenler

10.03.2019 - 16:14 | Son Güncellenme:

Aslı Turanlı, Ata Demirer ile yaşadıkları aşka geçtiğimiz günlerde nokta koymuştu. İlişkinin sona ermesinin ardından Aslı Turanlı'nın iş adamı Faruk Çolakoğlu ile yakınlaştığı iddia edildi. Peki Aslı Turanlı kimdir?

Aslı Turanlı kimdir Aslı Turanlı hakkında bilinmeyenler

Aslı Turanlı, komedyen, oyuncu Ata Demirer ile yaşadıkları aşk ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde ayrılılan çift ilişkilerine noktayı koymuştu. İlişkisinin sona ermesinin ardından Faruk Çolakoğlu ile sosyal medya üzerinden takipleşen Aslı Turanlı'nın Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşamaya başladıkları duyuruldu. Peki Aslı Turanlı kimdir?

Haberin Devamı

ASLI TURANLI KİMDİR?

Aslı Turanlı, 1995 yılında dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümünde tamamladı.

Emek Sahnesi'nde bazı oyunlarda rol aldı. Tiyatro Karnaval'da sahnelenen Ferdi Merter'in yönettiği, Kaan Erkal'ın senaryosunu yazdığı ‘Ahh Süreyya' müzikalinin kadrosuna girdi.

Arka Sokaklar dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu son olarak Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği ‘Aslı Gibidir’de rol aldı.

Daha önce Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'na katılan Aslı Turanlı, verdiği bir röportajda ailesinin ve arkadaşlarının ona "Şeker Kız" diye seslendiğini ve oyunculuk yapmak istediğini söylemişti.