Gündem Atiye 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu? Atiye dizisi 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Atiye 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu? Atiye dizisi 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

18.01.2020 - 12:18 | Son Güncellenme:

İlk sezonu ile büyük yankı uyandıran Atiye dizisi dijital içerik üreticisi Netflix tarafından yayımlanan Atiye dizisinin başrollerinde Mehmet Günsür ve Beren Saat rol alıyor. İstanbul'da yaşayan bir ressam olan Atiye kendini bildiğinden beri yaptığı tek bir resim vardır. Bu resim onun rastlantısal olarak çizdiği bir resimden çok eski köklerine ait bir bağlantı olarak ortaya çıkar. Göbeklitepe'de kazı yapan Erhan ile yolları kesişen Atiye sonunda sırrını ortaya çıkarmak için mücadeleye tutuşur. İlk sezonu 8 bölümden oluşan Atiye dizisi 2. sezon yayın tarihi büyük merak konusu! Peki Atiye 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Atiye 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu Atiye dizisi 2. sezon ne zaman yayınlanacak

Atiye dizisi 1. sezon ile Netflix'te yayınlanmasının ardından büyük beğeni topladı. İstanbullu bir ressam olan Atiye'nin kendini bildiği günden bu yana yaptığı çizimlerin rastlantısal olmadığı ve kendi geçmişi ile bağlantılı olan arkeolojik bir sit alanını keşfetmesi ile olaylar devam eder. Erhan, Göbeklitepe'de arkeolojik çalışmaları yürüten babasından kalan mirası sürdürmek isteyen genç bir arkeologdur. Babasının trafik kazasında hayatını kaybettiğini düşünen Erhan'ın hayatı Atiye ile tanışmasının ardından yeniden değişiecektir. Babasının Göbkelitepe'de yaptığı kazıya ilişkin bilgiler yüzünden öldürüldüğünü ve bir kız kardeşinin olduğunu Erhan, Atiye'nin anneanesi olan Zühre ile tanışmasından sonra öğrenecektir. Peki Atiye 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

ATİYE 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Atiye 2. sezon yayın tarihi Netflix tarafından henüz açıklanmazken dizinin 2. sezonu ile yine yılın son dönemlerinde yayınlanması bekleniyor.

ATİYE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Beren Saat - Atiye
Mehmet Günsür - Erhan
Metin Akdülger - Ozan
Melisa Şenolsun - Cansu
Başak Köklükaya - Serap
Civan Canova - Mustafa
Tim Seyfi - Serdar
Meral Çetinkaya - Zühre
Cezmi Baskın - Öner
Fatih Al - Nazım
Hazal Türesan - Hannah
Sibel Melek - Seher
Melisa Akman - Anima