Gündem Attığı tekme 2 aylık bebeği öldürdü

Attığı tekme 2 aylık bebeği öldürdü

09.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Adana’da, seyir halindeyken tekme atıldığı için dengesi bozulan elektrikli bisikletten düşen 2 aylık bebek hayatını kaybetti.

Attığı tekme 2 aylık bebeği öldürdü

Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda Suriyeli Muhammed Elmansur’un kullandığı, arkasında kucağında 2 aylık bebeği olan eşi de bulunan elektrikli bisiklete, seyir halindeyken 20 yaşındaki Abdulkerim Başak tekme attı. Tekmenin etkisiyle annesinin kucağında bulunan 2 aylık Esma Mansur yere düşerken, Başak olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

‘Alkollüydüm’ savunması

Getirildiği Adana Şehir Hastanesi’nde düşmeye bağlı olarak beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Esma bebek, yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Güvenlik kameralarını incelemeye alan cinayet büro ekipleri, kimliği tespit edilen zanlıyı kısa sürede yakaladı. İfadesinde “O sırada alkollüydüm, ne yaptığımı bilmiyorum” diyerek kendini savunan zanlının ‘Kasten öldürme’ suçundan sevk edildiği adliyeye getirilirken gülümsemesi dikkat çekti. Başak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 ay önce Halep`ten savaştan kaçtılar Suriyeli ailenin ise 2 ay önce Halep`ten savaştan kaçarak önce Hatay`a daha sonra da Adana`daki akrabalarının yanına geldiği öğrenildi. Zeynep Mahruk ve Muhammet Elmansur`ın dünyaya gelecek çocukları için ülkelerinden kaçtığı belirlendi.