Gündem ATV yayın akışında bugün neler var? (25 Kasım Cuma )

ATV yayın akışında bugün neler var? (25 Kasım Cuma )

25.11.2016 - 11:14 | Son Güncellenme:

ATV yayın akışında bugün yer alan reality showlar, eğlence programları sayesinde keyifli zamanlar geçirebileceğiniz programlar yer alıyor. 25 Kasım ATV yayın akışında yayınlanacak olan haberler, dizi ve filmler ile vaktinizi geçirebilirsiniz...

ATV yayın akışında bugün neler var  (25 Kasım Cuma )

25 kasım ATV yayın akışı, saat 07:00'de Nihan GÜNAY'ın sunumuyla Kahvaltı Haberleri ile başlıyor.Günün, geçtiğimiz haftanın ve önümüzdeki haftanın gündemi, ilgi çekici ve renkli haberler ile hem gündemi takip edebilir hemde güne ATV ile keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Nihan GÜNAY hafta içi hergün sizler için yayında olacak. Haberlerin ardından saat 08:30'da her cuma olduğu gibi Prof. dr. Nihat Hatipoğlu sorularınızı yanıtlayacak. İzleyicilerden gelen akılda kalan tüm dini soruların cevaplarını bulabilirsiniz. 25 kasım ATV yayın akışı saat 10:00'da Müge ANLI ile Tatlı Sert programıyla devam ediyor. Bugüne kadar birçok faili meçhul cinayet, birçok kaybolan kişinin bulunmasına aracılık eden Müge ANLI yine program içerisinde birçok sosyal sorumluluk projesiyle de yardımlarda bulunuyor. Bu bölümde yine kayıplar bulunmaya çalışılacak.

Haberin Devamı

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Günün konuları arasında, dünkü bölümde Murat Bey'in, Catharina Cosmann'ın babası aranmaya devam edilecek. Gaziantep'te vahşice öldürülen 3 kardeşin öldürülme sebepleri, kim tarafından öldürüldükleri bulunması için tanıklar dinlenmeye devam ediyor. 2

5 kasım ATV yayın akışında saat 13:00'de Deniz TÜRE'nin sunumuyla ATV Gün Ortası haberleri karşınızda olacak. Program içeriğinde, son dakika haberleri, siyasi ve ekonomik gelişmeler ile birlikte, anne- bebek sağlığı konularındaki önemli gelişme ve aydınlatıcı bilgilerden de bahsediliyor. Program hafta içi her gün 13:00 'te yayında olacak.

Saat 13:40'ta Karavan isimli yemek programının 24. bölümüyle karşınızda oluyor. Birbirinden marifetli, hızlı ve kararlı 5 çift'in yarıştığı yemek programı, hem yemek bilgilerinizi geliştiriyor, hemde yarışma formatıyla eğlenceli anlara neden oluyor. 5 kadının yaptığı yemekleri, eşleri satmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

'Esra EROL'da' 25 kasım ATV yayın akışında saat 16:20'de yayında olacak.

25 kasım ATV yayın akışı saat 19:00'da ATV Ana Haber ile devam edecek. Tüm son dakika ve gün içerisinde yaşanan tüm gelişmeler, hızlı, doğru, tarafsız haber anlayışı ve Cem ÖĞRETİR'in analiz yorumlarıyla birlikte yayında. 25 kasım ATV yayın akışında saatler 20:00'yi karşımıza henüz 4. bölümü yayınlanan AŞK ve MAVİ isimli yeni bir dizi karşımıza çıkıyor.

Kariyerine oyuncu olarak devam eden Emrah ile başrolünü paylaştığı Burcu KIRATLI'NIN yer aldığı dizi aşk, töre ve intikam duygularını bir arada yaşatıyor. Daha ilk bölümlerinden seyircilerin ilgisini çeken dizi de bu hafta, Ali ve Mavi arasında imkansız bir aşk doğuyor. 25 kasım ATV yayın akışında saat 00:30'u gösterdiğinde gündem başlıklarını, son dakika gelişmelerini, gün içerisindeki haberleri kaçıranlar için, gece haberleriyle Melih ALTINOK karşınızda olacak.