Gündem Ayçin İnci kimdir, kaç yaşında? Ayçin İnci biyografisi

Ayçin İnci kimdir, kaç yaşında? Ayçin İnci biyografisi

19.04.2019 - 12:18 | Son Güncellenme:

Ayçin İnci birçok dizi ve reklam filmlerinde rol almasının arıdndan son olarak ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna katıldı. 3 Mayıs 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ayçin İnci bir evlilik yapmış ve bu evlilik iki yıla yakın sürmüştür. Peki Ayçin İnci kimdir?

Ayçin İnci kimdir, kaç yaşında Ayçin İnci biyografisi

Ayçin İnci, 3 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası Murat İnci’dir. Annesinin adı Çiğdem Karakoç'dur. Anne babası boşanmıştır.

Haberin Devamı

Ablası Ayça İnci de oyuncu olup emektar sinema oyuncusu Bilal İnci’nin torunudur. Üsküdar Lisesinden 1997 yılında mezun oldu.

1999-2001 yılları arasında Marmara Çağdaş Bilimler Vakfında İngilizce kurslarına devam etti. 2001 2002 yılları arasında Bilgisayar Prog ve analistliği kursunu bitirdi. Ayçin İnci, Açık Öğretim Fakültesi İktisat bölümünden mezun olmuştur.

2001 yılından itibaren; Coca Cola, Yapı Kredi, Garanti Bankası, Aria, Trukcell, Shubuo gibi reklamlarda oynadı. 2005 yılından beri Şahika Tekand’ın “Studio” adlı Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk dersleri almaya devam etmektedir.

2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizide oynayarak dizi hayatına başladı. Misi Misi, Kara Duvak, Oğlum İçin, Benim Annem Bir Melek, Mor Menekşeler, İbret-i Alem, Salih Kuşu, Tozlu Yollar, Ne Diyosun Binnur, Üç Arkadaş, O Hayat Benim gibi birçok dizide başrol oyuncusu ve yan karakter olarak rol aldı.