Gündem AYVALIKLI KAYIP ÇİFTTEN ACI HABER

AYVALIKLI KAYIP ÇİFTTEN ACI HABER

25.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altınova’da cumartesi günü balık ağlarını toplamak için denize açılan Güler çiftinden acı haber geldi. Tatilciler Nezahat Güler’in cesedini dün sahilden yaklaşık 50 metre açıkta buldu

AYVALIKLI KAYIP ÇİFTTEN ACI HABER

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde, denizde kaybolan çiftten Nezahat Güler’in (54) cesedi Yorgun Sitesi açıklarında bulundu, eşi Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cabir Güler’in (62) aranmasına devam ediliyor. Balıkçı Cabir Güler, cumartesi günü 05.30 sıralarında kendisine yardımcı olması amacıyla eşi Nezahat Güler’i de yanına alarak ağlarını toplamak için İskele Limanı’ndan 7.5 metrelik ’Rüya’ adlı balıkçı teknesi ile denize açıldı. Her gün saat 15.00’te limana dönen Güler’in gelmemesi üzerine arkadaşları durumdan şüphelenip, yakınlarını aradı. Güler ve eşinin cep telefonlarına da ulaşılamaması üzerine yakınları, jandarmaya durumu bildirdi.
Sahil Güvenlik ve balıkçı arkadaşlarının aramalarına rağmen Güler’in teknesine ulaşılamadı. Önceki gün balıkçı arkadaşları ve yakınları Badavut Sahili’nde çiftin toplamaya çıktığı ağlarını buldu. Aramalar dün sonlandırıldı. Arama çalışmaları sonlandırılmasının ardından çiftin çocukları Erdem Güler, Rahşan Ölez ve Aylin Mühürdaroğlu’nun evlerindeki endişeli bekleyişi sürerken, acı haber geldi. Nezahat Güler’in cesedi ayrıldıkları iskeleye 2 km mesafedeki Yorgun Sitesi açıklarında Almanya’dan tatile gelen Gülhan-İhsan Kocadağlı çifti tarafından fark edildi. Özen Pansiyon’un sahibi Ali Bacaksızoğlu ile tatilcilerden Şebnem Bayar, yüzerek sahile 50 metre mesafedeki dört çocuk annesi Güler’in cesedini kıyıya getirdi.