Gündem Baba Candır 34. bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

Baba Candır 34. bölüm fragmanı nefes kesti! - İzle

15.04.2016 - 14:00 | Son Güncellenme:

Trt1'de yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Baba Candır dizisi için heyecan dorukta. Merakla beklenen Baba Candır 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Baba Candır 34. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

Baba Candır 34. bölüm fragmanı nefes kesti - İzle

Ekranların sevilen dizisi Baba Candır dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Her Pazar akşamı ekrana gelen Baba Candır, merakla beklenen 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır yeni bölümü ile 17 Nisan 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da.

Eşini kaybettikten sonra yalnız kalan ve tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmek olan yufkacı Salih ve çocuklarının öyküsünü ekrana taşıyan Baba Candır'ın bu hafta ekrana gelen bölümünde neler olacak? merak konusu oldu.

BABA CANDIR 34. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



BABA CANDIR 33. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Salih Baba kızının Haluk ile sözlendiğini ve bütün ailesinin bunu bildiğini öğrenince tüm ev halkına tirip atar. Emrecan ve Ceylan’ın evlilik hazırlıkları hızlıca devam etmektedir. Birlikte ev bakan ikili bu süreçte yalnız kalamayacaklardır. Haluk Ece’den özür dilemek için türlü yollar denemektedir; hiç ummadığı bir kişi onu Ece ile bir araya getirecektir. Damla’nın Avustralya’dan gelen misafiri bütün ailede bir kaosa neden olacaktır.

Salih Baba kendisine yalan söyleyen ailesini affedebilecek mi? Ece kendisinden af dileyen Haluk ile barışacak mı? Damla’nın Avustralya’dan gelen gizemli misafiri kim? Bütün bu soruların cevabı “Baba Can’dır”ın 33. son bölümünde yanıt buldu.