Gündem Baba Candır 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Baba Candır 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

19.04.2016 - 20:45 | Son Güncellenme:

Baba Candır son bölümüyle ekrana kilitledi. TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecan dolu son bölümün ardından ekrana gelen Baba Candır 35. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi. Baba Candır dizisinde yaşanan son gelişmeleri ve yeni bölüm ayrıntılarını bu haberimizde bulabilirsiniz...

Baba Candır 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Baba Candır son bölümüyle nefes kesti. Ekranların merakla beklenen dizisi Baba Candır 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamı 34. son bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizide Haluk ve Ece kaçırıldı. Damla yerine Ece'nin kaçırılması işleri karıştırdı. Baba Candır yeni bölümde neler olacak? Baba Candır 35. bölüm fragmanı ve dahası haberimizin detayında..

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği; Başlıca rollerde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Mehmet Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpak, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncer’in yer aldığı ‘Baba Candır yeni bölümü ile 24 Nisan 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da Trt1'de.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 35. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baba Can’dır”ın 34.Bölümünde Michael’ın gelişi ortalığı karıştırır. Michael ile olmak istemeyen Damla evden kaçmaya çalışırken peşindeki adamlara yakalanır ve ellerinden zor kurtulur. Ceylan ve Emrecan eşya bakmaya çıkarlar ve bir türlü anlaşamazlar. Aralarında ki farklılıklar evlilik kararlarıyla ilgili şüpheye düşmelerine sebep olur.

Haluk Ece’ye kendini affettirmek için elinden geleni yapar. Ece’nin Haluk’u affetmeyi tek bir şartla kabul eder. Bu şart Haluk’a zor zamanlar yaşatacaktır. Egemen ve Aslı çocuk konusunda anlaşamayıp kavga ederler. Egemen ve Aslı’yı çocuk konusundaki anlaşmazlıklardan çok daha büyük sıkıntılar beklemektedir. Damla ve Levent arasındaki yakınlaşma Nermin’in gözünden kaçmaz.

Haberin Devamı

Bu ilişkiye engel olmak isteyen Nermin radikal önlemler alır. Damla’nın peşindeki adamlar Damla’yı kaçırmak isterler ama Damla yerine kaçırılan bir başkası olacaktır. “Baba Candır” da bu hafta; Haluk Ece’nin şartını yerine getirebilecek mi? Damla’nın peşindeki adamlar kimi kaçıracak? Michael’ın varlığı aileyi nasıl karıştıracak? Emrecan ve Ceylan aralarındaki farkların üstesinden gelebilecekler mi? sorusu Baba Candır 34. son bölümünde yanıt buldu.