Gündem Baba Candır 38. son bölümde sürpriz gelişme! - İzle

Baba Candır 38. son bölümde sürpriz gelişme! - İzle

14.05.2016 - 10:12 | Son Güncellenme:

Trt 1 ekranlarında yayınlanan Baba Candır yoluna dolu dizgin devam ediyor. Beğeniyle takip edilen Bana Candır 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Baba Candır 38. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Baba Candır 38. son bölümde sürpriz gelişme - İzle

Yapımcılığını MF yapım üstlenlendiği Baba Candır son bölüm ile ekrana geldi. Merakla beklenen Baba Candır 38. son bölümde heyecan doruktaydı. Başrollerinde Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman ve Melis Tüzüngüç'ün rol aldığı Baba Candır 38. son bölümü ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

BABA CANDIR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BABA CANDIR 38. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

BABA CANDIR 38. BÖLÜM ÖZETİ

“Baba Candır’ın 38.Bölümünde Haluk, Hasan'ı annesinin fotoğraflarına bakarken yakalayınca, annesinin aslında dün arabasına binen kadın olduğunu anlar. Bahar ise Ece'nin yardımı ile Salih'in evine sığınmıştır ve tüm hikayesini Salih ve ailesi ile paylaşarak onların kalbini kazanır. Hasan ile oğluna söylediği tüm yalanlardan pişman olur. Haluk ise annesinin evine geldiğini öğrenince onu bulmak için peşine düşer. Emrecan istemese de Ceylan'ın Almanya'ya gitmesine engel olmaz. Fakat Ceylan Emrecan'a haber vermeden evi terk eder. Müjde ile Adnan boşanma dilekçelerini imzalarlar. Fakat imzadan sonra Adnan'ın Egemen ile paylaşacağı çok büyük bir sürprizi vardır.

Haluk annesini saklayanın Ece olduğunu öğrenecek mi? Emrecan Ceylan'ın nereye gittiğini öğrenebilecek mi? sorusu “Baba Candır” 38.bölümde yanıt buldu.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 38. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE

BABA CANDIR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

“Baba Can’dır”ın 37. son bölümünde Salih, Ece ve Haluk’un kendinden habersiz yüzük taktıklarını duyunca sinirlenir ve Haluk gelip Ece’yi isteyene kadar Ece’nin yüzüğünü takmasına izin vermez. Emrecan ve Ceylan Rüzgar’ın yardımıyla kafeyi devralır. Emrecan hayallerinin peşinden koşarken Ceylan’ın onun için kendi hayallerinden vazgeçtiğini fark eder. Haluk’un annesi Bahar, Haluk ile yüzleşip ondan af dilemek ister ama cesaret edemez ve Ece’den yardım istemeye karar verir. Damla şirkette işe başlar. Bu durum Damla ile Ece’nin arasının iyice gerilmesine sebep olur. Damla Hasan ile Nermin’in arasını yapıp şirkete varis olmak ister bu yüzden Hasan’a Nermin’i tavlaması için taktikler verir. Salih’in unutkanlıkları günlük hayatını etkilemeye başlar. Çelik ailesinin evine ortalığı karıştıracak yeni bir misafir gelir.

“Baba Candır” da bu hafta Ece Haluk ile annesini barıştırabilecek mi? Emrecan Ceylan’ın hayallerine kavuşması için ondan vazgeçecek mi? Eve gelen yeni misafir kim olacak? sorusu Baba Candır son bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı
Oyuncular

Settar Tanrıöğen
Melis Tüzüngüç
Özgün Karaman
Ertunç Tuncer
Tülay Bursa
Berna Koraltürk
Uraz Kaygılaroğlu
Tolga Pancaroğlu
Dila Bayrak
Fırat Albayram

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

(d. 30 Haziran 1987) Türk dizi oyuncusu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Aslen Balıkesirli. Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış, 70. bölümde ayrılmıştır. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırmıştır.

TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

Şu anda Türkiye ve Azerbaycan'da popüler olan "Baba Candır " dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırmaktadır. Aynı zamanda TRT1'de yayınlanan “Kuyruk " yarışmasının sunuculuğunu yapmaktadır.