Gündem Baba Candır 39. son bölüme damga vuran düet!

Baba Candır 39. son bölüme damga vuran düet!

20.05.2016 - 14:27 | Son Güncellenme:

Trt 1 ekranlarında yayınlanan Baba Candır enfes bir bölümle daha ekranlara geldi. 39. bölümü yayınlanan Baba Candır yine izleyiciyi ekrana bağladı. Baba Candır'da "aşk adamı inletir dert adamı söyletir" şarkı sözleri sosyal medyaya damga vurdu. İşte büyük bir merakla beklenen Baba Candır 39. son bölüm ve detaylar...

Baba Candır 39. son bölüme damga vuran düet

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği başrollerini Settar Tanrıgören, Uraz Kaygılarolğu, Berna Koraltürk'ün yer aldığı Baba Candır 39. son bölümü ekrana kilitledi. Baba Candır dizisinde Haluk, Ece, Emrecan ve Ceylan karakterleri söylediği "Sevda'nın Rengi" düeti sosyal medyada büyük yankı uyandırdı..

Haberin Devamı

BABA CANDIR 39. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

“Baba Candır’ın 39.Bölümünde Annesi Bahar ile yüz yüze gelen Haluk bu durumdan hiç memnun olmaz. Bahar’a onu hayatında istemediğini söyler ve Ece’yi arkasından iş çevirmekle suçlayıp terk eder. Herkes tarafından kandırıldığını düşünen Haluk, kimsenin onu bulamayacağı şehirden uzak bir yere gider. Emrecan Ceylan’ın arkasından Ürgüp’e gelir ve ondan af diler. Ceylan Emrecan’ı affetmek istese de Ceylan’ın dedesi buna izin vermez. Emrecan’dan Ceylan’a layık olduğunu kanıtlamasını ister. Emrecan Ceylan’ı kazanma yolunda ki ilk sınavını yükseklik korkusuna rağmen uçağa binerek verecektir. Unutkanlıkları artan Salih herkesten gizli hastaneye gider. Haluk kırsal yaşama uyum sağlayamaz ve ormanda kaybolur. Haluk’a ulaşamayan Ece ve Bahar endişelenirler. Ormanda çıkış yolunu bulamayan Haluk hastalanır ve kendinden geçer.

Haluk ormandan kurtulabilecek mi? Emrecan Ceylan'ın dedesinin testini geçebilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak ?

Haberin Devamı

BABA CANDIR 39. SON BÖLÜM FRAGMANI

Yönetmen : Yusuf PİRHASAN

Yapımcı : MF Yapım

Tarih : Her Pazar - 19.55

OYUNCU KADROSU

HALUK-Uraz Kaygılaroğlu

ECE-Berna Koraltürk

EMRECAN-Özgün Karaman

CEYLAN-Melis Tüzüngüç

SALİH-SettarTanrıöğen

EGEMEN-Tolga Pancaroğlu