Gündem Baba Candır 39. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay!

Baba Candır 39. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay!

17.05.2016 - 00:33 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Baba Candır'da yeni bölüm heyecanı şimdiden başladı. Merakla beklenen Baba Candır 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni tanıtımda yine hem komedi hemde dram yer alıyor. İşte Baba Candır dizisinden önemli detaylar...

Baba Candır 39. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini ise Tayfun Güneyer’in üstlendiği başrollerini Settar Tanrıgören, Uraz Kaygılarolğu, Berna Koraltürk'ün yer aldığı Baba Candır 39. yeni bölümü ile 22 Mayıs pazar günü saat 20.00 TRT ekranlarında olacak. Baba Candır 39. yeni bölüm fragmanı sizlerle.

Haberin Devamı

BABA CANDIR'DA NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 38.Bölümünde Haluk, Hasan'ı annesinin fotoğraflarına bakarken yakalayınca, annesinin aslında dün arabasına binen kadın olduğunu anlar. Bahar ise Ece'nin yardımı ile Salih'in evine sığınmıştır ve tüm hikayesini Salih ve ailesi ile paylaşarak onların kalbini kazanır. Hasan ile oğluna söylediği tüm yalanlardan pişman olur. Haluk ise annesinin evine geldiğini öğrenince onu bulmak için peşine düşer. Emrecan istemese de Ceylan'ın Almanya'ya gitmesine engel olmaz. Fakat Ceylan Emrecan'a haber vermeden evi terk eder. Müjde ile Adnan boşanma dilekçelerini imzalarlar. Fakat imzadan sonra Adnan'ın Egemen ile paylaşacağı çok büyük bir sürprizi vardır.

Haluk annesini saklayanın Ece olduğunu öğrenecek mi? Emrecan Ceylan'ın nereye gittiğini öğrenebilecek mi? “Baba Candır” 38.bölümde yanıt buldu.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 39. BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR DİZİSİ HAKKINDA

Baba Candır, uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de “hayat koçluğu” yapmak zorunda kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih’in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor.

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, babalarının sözünü pek dinlemeden, kendi başlarının çaresine kendileri bakmayı, yani hayatı kendi bildikleri gibi yaşamayı tercih etmektedirler. Ancak üç çocuk da henüz kendi evlerine çıkacak kadar yeterli bir ekonomik özgürlüğe kavuşamadıkları için, halen babalarının evinde yaşamaktadırlar. Aslında bu durum Salih’in de işine gelmektedir; çünkü, ne kadar büyümüş olurlarsa olsunlar, babalarının gözünde onlar hala küçük bir çocukturlar ve babalarının ilgisine ve korumasına ihtiyaçları vardır. Baba Candır tüm hızıyla devam ediyor!