Gündem Baba Candır yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Baba Candır yeni sezonu ne zaman başlayacak?

23.06.2016 - 14:25 | Son Güncellenme:

Trt ekranlarının sevilen dizisi Baba Candır 41.bölüm ile sezona veda etti. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Baba Candır dizisi yeni sezona şimdiden merak konusu oldu. Peki, Baba Candır yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Baba Candır yeni sezonu ne zaman başlayacak

Geçtiğimiz günlerde sezona veda eden Baba Candır dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacağı sevinleri tarafından merak ediliyor. Reytinglerde üst sıralara tırmanamayan 2015 - 2016 sezon dizisi yakın zamanda kanal ile anlaşmaya varıp diziyi sonlandırabilir.Yeni sezonun ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz net bir açıklama yok. Baba Candır sezon finalinde yaşanan tüm gelişmeleri bu haberimizde sizlerle paylaştık.

Haberin Devamı

Başrollerinde, Settar Tanrıöğen, Melis Tüzüngüç, Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk ve Özgün Karaman'ın paylaştığı Baba Candır dizisi 41.bölümü ile 2 Ağustos Pazar akşamı sezon finali yaptı.

BABA CANDIR 41.BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 41.Bölümünde herkesi evlilik telaşı sarar. Ece, Haluk, Ceylan ve Emrecan nikah günü almak için uğraşırlar. Çifte düğünü hangi tarafın karşılayacağı aileler arasında karışıklığa sebep olur. Ceylan ve Ece gelinlik bakarken başlarına bir kaza gelir ve Ceylan çok pahalı bir gelinliği almak zorunda kalır. Gelinliği tamir ettirip iade etmek isteyen kızlar Nermin ve Bahar’ın yardımını isterler. Nermin ve Bahar’ın yardımı işleri daha da içinden çıkılmaz hale getirecektir. Kocasını, evini, ve sosyetede ki yerini kaybeden Müjde intihara kalkışır. Müjde’nin intiharı Adnan ile arasının yumuşamasına neden olur. Herkesten özür dileyen Müjde Aslı’nın ona verdiği haber ile büyük bir sınavdan geçecektir. Salih kınaydı, düğündü koştururken hastalığı şiddetlenir. Güzel başlayan düğün günü Salih’in hastalığının nüksetmesi sonucu güzel devam edebilecek midir?

Adnan Müjde’yi affedecek mi? Aslı’nın haberi ne? Düğünde yaşayacakları kötü sürpriz ne? Hepsi “Baba Candır”41. Sezon finali bölümünde yanıt buldu.

BABA CANDIR 41.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

BABA CANDIR OYUNCULARI

Settar Tanrıöğen
Uraz Kaygılaroğlu
Berna Koraltürk
Melis Tüzüngüç
Özgün karaman
Tülay Bursa
Tolga Pancaroğlu
Ertunç Tuncer
Cansu Gültekin
Fırat Albayram
Cengiz Tangör
Mehtap Altunok
Dila Bayrak
Ayfer Tokatlı
Mihriban Er
Pınar Bibin
Mehmet Ulay
Atahan Gurur Mutlu
Aydan Koptur