Gündem Babaya büyük saygısızlık!

Babaya büyük saygısızlık!

16.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Ankara’da bir plazanın 20. katından atılarak öldürüldüğü iddia edilen üniversite öğrencisi Şule Çet’in (23) ölümüyle ilgili davanın ikinci duruşması dün yapıldı. Duruşmaya, tutuklu sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand katıldı. Çet ailesinin avukatı Umur Yıldırım duruşmada, “Şule Çet’e uyku ilacını kim verdi?” diye sordu.

Babaya büyük saygısızlık

Çet’in düştüğü yerin fotoğraflarını da göstererek sol ayakkabısının cesetten bir metre önde ve bağcıklarının açık olduğuna dikkat çeken Yıldırım, “Bu, ayakkabının sonradan atıldığını gösteriyor. Çet’in olay yerinde çorabının biri yok. Her iki ayakkabısı da ayağında olsaydı, düşmenin etkisiyle çıkmış olsaydı iki çorap da olay yerinde olmaz mıydı? Peki çorabın biri nerede?” dedi.

Haberin Devamı

Mahkeme, sanık avukatlarının talebi üzerine olayın yaşandığı plazadaki katta yeniden keşif yapılmasına karar verdi. Sanık Çağatay Aksu annesi mahkemede tanık olarak dinlenirken, Şule Çet’in babası İsmail Çet’e “Kızına sahip çıksaydın” diye laf attı! Müebbet ile yargılanan iki sanık da suçlamayı kabul etmezken, duruşmayı erteleyen mahkeme, olay gününe ait görüntülerin dudak okuma uzmanına gönderilmesine karar verdi.