Gündem Balayı yolunda gelinle damadı ayıran kaza

Balayı yolunda gelinle damadı ayıran kaza

13.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Balayı yolunda gelinle damadı ayıran kaza

Balayı için yola çıkan damadın kullandığı otomobilin bir TIR’a arkadan çarpmasıyla gelin hayatını kaybetti. Damat ve iki yakını ise yaralandı.

Haberin Devamı

Aydın Söke’de Özlem Yalın (24) ile Ferhat Yalın (28) önceki akşam yapılan düğünle evlendi. Yeni evliler dün sabah balayına gitmek üzere otomobille yola çıktı. Niyetleri önce İzmir’e gitmekti. Oradan da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitmeyi planlıyorlardı. Aydın’dan İzmir’e gitmek üzere dün sabah otomobille seyir halindeyken, yanlarında Ferhat Yalın’ın kardeşi Serhat Yalın ve Sinan Koç da vardı.

Mutluluk yarım kaldı

Damat Ferhat Yalın’ın kullandığı otomobil, Aydın’ın Germencik ilçesinde, sürücünün kontrolünden çıkarak emniyet şeridinde duran TIR’a arkadan çarptı. Kazada Özlem Yalın yaşamını yitirdi. Ferhat Yalın, Serhat Yalın ve Sinan Koç ise yaralandı. TIR sürücüsü Abdurrahman Gök Dumlupınar gözaltına alınırken, jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Özlem Yalın’ın cansız bedeni morga kaldırılırken, hurdaya dönen otomobilden yola saçılan düğün davetiyeleri yürekleri dağladı.
- BURHAN CEYHAN DHA