Gündem Balıkesir, Çanakkale, Bilecik'de okullar tatil mi? (9 Ocak Pazartesi)

Balıkesir, Çanakkale, Bilecik'de okullar tatil mi? (9 Ocak Pazartesi)

08.01.2017 - 11:11 | Son Güncellenme:

Çanakkale, Balıkesir, Bilecik'de yoğun kar yağışı hafta sonu etkisini gösterdi. Çanakkale, Balıkesir, Bilecik'de okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyordu. Peki 9 Ocak Pazartesi Çanakkale, Balıkesir, Bilecik'de okullar tatil mi?

Balıkesir, Çanakkale, Bilecikde okullar tatil mi (9 Ocak Pazartesi)

Çanakkale, Balıkesir, Bilecik'de okullar tatil mi? Haftasonu yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışının ardından Çanakkale, Balıkesir, Bilecik'de okullar tatil mi sorusunu öğrenciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Çanakkale kent merkezi ile Ayvacık, Biga, Bayramiç, Çan, Ezine, Eceabat, Yenice ve Lapseki ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi. Gelibolu ilçesinde ise eğitime bugün ve salı günü ara verildi

Çanakkale'de kent merkezi ile 8 ilçede bugün, Gelibolu ilçesinde de bugün ve salı günü olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki gündür etkili olan kar yağışı ve buzlanmadan dolayı okullarla ilgili tatil kararı alındığını söyledi.

Ulaşımın bazı bölgelerde güçlükle yapıldığı kentte, merkez ile Ayvacık, Biga, Bayramiç, Çan, Ezine, Eceabat, Yenice ve Lapseki ilçelerindeki tüm okullarda eğitim yapılmayacağını aktaran Memiş, Gelibolu ilçesinde ise 9 ve 10 Ocak olmak üzere iki gün eğitime ara verildiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

BALIKESİR'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Bandırma'nın ardından 8 ilçede daha okullar 1 gün tatil edildi. Balıkesir'de, Bandırma ilçesinden sonra 8 ilçede daha olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, Manyas, Kepsut, Marmara, Gönen, Dursunbey, Erdek, Savaştepe ve Susurluk ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

Bandırma ilçesinde okulların tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.

BİLECİK'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Bilecik'te de kent merkezleri beyaza büründü. Belediye ekipleri yol açma ve tuzlama çalışması yapıyor. Bilecik'te ayrıca 100 köy ile ulaşım sağlanamıyor.

Bilecik Valiliği'nden konu ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi.