Gündem Balıkesir, Çanakkale, Yalova'da bugün okullar tatil mi?

Balıkesir, Çanakkale, Yalova'da bugün okullar tatil mi?

10.01.2017 - 11:37 | Son Güncellenme:

Balıkesir, Çanakkale, Yalova'da okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitimde aksamalar devam ediyor. Balıkesir, Çanakkale, Yalova'da 11 Ocak Çarşamba okullar tatil oldu mu?

Balıkesir, Çanakkale, Yalovada bugün okullar tatil mi

Balıkesir, Çanakkale, Yalova'da okullar tatil mi sorusunu cevabı öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. Cuma günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yurt genelinde etkisini sürdürüyor. Hafta başından itibaren yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitim ve öğretime ara verildi. Peki Balıkesir, Çanakkale, Yalova'da okullar tatil edildi mi?

Haberin Devamı

BALIKESİR

Balıkesir'in üç ilçesinde tüm, bir ilçesinde de taşımalı eğitim yapılan okullarda, kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildi.

Valiliğin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, merkez Altıeylül ve Karesi ile Dursunbey ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle özel eğitim kursları, ilkokul, ortaokul ve liseler bugün tatil edildi.

Erdek ilçesinde ise taşımalı eğitim kapsamındaki ve kırsal mahallelerde bulunan okullardaki öğrenciler için bugün eğitime ara verildi.

Bu ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

ÇANAKKALE

Çanakkale il merkezindeki taşımalı eğitim okulları ile bazı ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullarda 11 Ocak Çarşamba günü eğitim yapılamayacak.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde geçtiğimiz cuma gününden bu yana etkili kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandığı ifade edildi.

Açıklamada, il merkezindeki taşımalı eğitim okulları ile Gelibolu, Lapseki, Biga, Ayvacık, Bayramiç, Ezine, Yenice, Çan ve Gökçeada ilçelerinde eğitime çarşamba günü ara verildiği bildirildi.

Eceabat ilçesinde ise taşımalı eğitim veren Alçıtepe İlkokulu'nda eğitim yapılmayacağı belirtildi.

YALOVA

Yalova'da eğitim ve öğretim kaldığı yerden devam ediyor.