Gündem Başkasını seviyor diye öldürmüş!

Başkasını seviyor diye öldürmüş!

18.01.2015 - 18:56 | Son Güncellenme:

Bolu'da, 31 yaşındaki Nurten Çelikbaş'ı öldürdükten sonra kaçan kamyon şoförü 42 yaşındaki Şerafettin Kahraman, babasının evinde yakalandı. Şerafettin Kahraman, Nurten Çelikbaş'ın başka bir kişiyi sevdiğini söylemesi nedeniyle kafasına odunla vurup öldürdüğünü itiraf etti.

Başkasını seviyor diye öldürmüş

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Nurten Çelikbaş, dün akşam Kültür Mahallesi'ndeki evinde kanlar içinde ölü bulundu. Nurten Çelikbaş'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan Bolu Emniyet Müdürlüğü cinayeti kısa sürede aydınlattı. İki defa evlenerek boşanan Nurten Çelikbaş'ı öldürdükten sonra kaçan Şerafettin Kahraman, Mudurnu'nun Taşkesti Beldesi'nde oturan babasının evinde yakalandı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan Şerafettin Kahraman, Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek ifadesi alındı. Cinayeti işlediğini kabul eden Şerafettin Kahraman, bir süredir ilişki yaşadığı Nurten Çelikbaş'ın evine gittiğini, Nurten Çelikbaş'ın başka bir kişiyi sevdiğini söylemesi üzerine kıskançlık krizine girerek, eline geçirdiği odunla kafasına vurduğunu, öldüğünü anladıktan sonra kaçtığını söyledi.

Şerafettin Kahraman ile Nurten Çelikbaş'ın ilişki yaşadığı ismi açıklanmayan kişi, bugün öğleden sonra adliyeye sevk edildi.