Gündem Bayram yolunda feci ölüm!

Bayram yolunda feci ölüm!

21.08.2018 - 09:31 | Son Güncellenme:

Her bayram olduğu gibi bu bayram trafiğinde de ölümlü kaza haberleri ardı ardına geliyor. Sabah saatlerinden itibaren Çorum ve Osmaniye'den acı haberler peş peşe ajanslara düştü. Çorum’da meydana gelen 2 trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 4’ü ağır 6 kişi de yaralandı.

Bayram yolunda feci ölüm

Kaza, sabah saatlerinde Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 13. kilometresinde meydana geldi. Ankara’dan Sungurlu istikametine seyir halinde olan Mücahit Keyvan (31) yönetimindeki 06 DJ 402 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak sazlık alana devrildi.

Haberin Devamı

Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Mücahit Keyvan ile otomobilde yolcu olarak bulunan Seyhan (34), Muhammed Furkan (10), Meral (40), Buğra Efe (4), Melisa (3), Özlem (27) ve Nisa Keyvan (8) yaralandı.

Bayram yolunda feci ölüm

Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Seyhan ve Muhammed Furkan Keyvan doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralan Buğra Efe, Melisa, Mücahit ve Meral Keyvan ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazada ailenin Ankara’dan Sungurlu’ya bağlı Arıcı Köyü’ne bayram tatilini geçirmek için geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

FECİ KAZA! PARÇALANAN ARACIN MOTORU

Yine Çorum'da önce reklam panosuna ardından ağaçlara çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Ömer Karaduman'ın (31) kullandığı 19 EY 515 plakalı otomobil, Gazi Caddesi'ndeki valilik önünde kaldırımda bulunan reklam panosuna çarptı.

Savrulan araç, önce bir ağaca, ağacın devrilmesinin ardında da bir başka ağaca çarparak durabildi.

Kazada ağır yaralanan Karaduman, araçta sıkıştı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu otomobilden çıkarılan ve ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Karaduman, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bayram yolunda feci ölüm

Bu arada çarpmanın etkisiyle 50 metre ilerideki otobüs durağının önüne fırlayan ve alev alan aracın motor kısmı, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Aracın aküsünün de yaklaşık 100 metre uzağa fırladığı görüldü.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan cadde, devrilen ağaç ve motor parçalarının temizlenmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

OSMANİYE'DE PARK HALİNDE TIR'A ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 2 KİŞİ YARALANDI

Alınan bilgiye göre, Süleyman Polat'ın kullandığı 76 DE 664 plakalı otomobil, Osmaniye-Gaziantep yolu Dervişli mevkisinde park halindeki 27 LG 060 plakalı tıra arkadan çarptı. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Bayram yolunda feci ölüm

Kazada sürücü ile birlikte otomobilde sıkışan Hüseyin Erdem yaralandı. Osmaniye Belediyesi itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılan Erdem ile sürücü 112 Acil servis ekiplerince Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sürücü Süleyman Polat’ın sağlık durumunun iyi olduğu, Hüseyin Erdem'in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.