Gündem Bekçilik yazılı sınav sonuçları belli oldu! E-devlet sonuç sorgulama

Bekçilik yazılı sınav sonuçları belli oldu! E-devlet sonuç sorgulama

27.10.2018 - 12:22 | Son Güncellenme:

20 Ekim'de gerçekleştirilen Bekçilik yazılı sınav sonuçları resmen belli oldu. Binlerce bekçi adayını yakından ilgilendiren Bekçilik yazılı sınav sonuç sorgulama ekranına haberimizden ve E-Devlet üzerinden ulaşabilirsiniz...

Bekçilik yazılı sınav sonuçları belli oldu E-devlet sonuç sorgulama

Bekçilik yazılı sınavının sonuç sorgulama işlemleri sürüyor. Bekçi olmak isteyen ve yazılı sınavı başarıyla geçenler fiziki yeterlilik parkuruna katılmaya hak kazandı.

Haberin Devamı

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

FİZİKİ YETERLİLİK SINAV TALİMATI VE PARKURU

Başlangıç çizgisi ile ağırlık taşıma etabının son dubanın bulunduğu yere kadar 29 metre uzunluğunda ve ağırlıkların başındaki duba ile takla minderinin başındaki duba arası 14 metre eninde, takla atma minderinin başındaki duba ile bitiriş çizgisine kadar 29 metre uzunluğunda toplam 7 istasyon ile 72 metre uzunluğundaki parkurdan oluşmaktadır.
Fiziki Yeterlilik Sınavında adayın süresinin takibi, fiziki yeterlilik sınavı komisyonu ve sınava katılan aday tarafından görülebilecek nitelikteki dijital fotoselli süreölçer ile yapılacaktır. Dijital fotosel cihazının başlama ve bitiş kısmındaki fotoseller arasındaki mesafe en az (3) üç metre genişlikte olacaktır.

Haberin Devamı

Yapılacak hareketlerle ilgili olarak;

Öncelikle adaylara gruplar halinde fiziki yeterlilik parkuru tanıtılacaktır. Adaylara parkuru tanıtım esnasında veya sınav esnasında oluşabilecek herhangi bir sakatlık durumunda fiziki yeterlilik sınav komisyonu sorumlu değildir. Daha sonra komisyonca ismi okunan aday komisyona kimliğini vererek kendini tanıttıktan sonra parkurun başlama noktasına gelip ve kameraya doğru dönüp kendisini bir kez daha tanıtarak parkura doğru döner.

BİLGİLERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ