Gündem Bir Baba Hindu filmi konusu ve başrol oyuncuları

Bir Baba Hindu filmi konusu ve başrol oyuncuları

04.07.2019 - 11:20 | Son Güncellenme:

Bir Baba Hindu filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2016 yılında vizyona giren Bir Baba Hindu filminin yönetmen koltuğunda Sermiyan Midyat oturuyor. Vizyona girdiği tarihten itibaren 10 hafta boyunca gösterimde kalan film 769.260 seyirciye ulaşırken 8.350.355,27 TL hasılat elde etti. Peki Bir Baba Hindu filminin başrollerinde hangi isimler yer alıyor?

Bir Baba Hindu filmi konusu ve başrol oyuncuları

Bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak olan Bir Baba Hindu filmi 2016 yılında vizyona girdi. Eylül 2016'da vizyona girdikten sonra 10 hafta boyunca vizyonda kalan film 769.260 seyirciye ulaşırken 8.350.355,27 TL hasılat elde etti. Yönetmen koltuğunda Sermiyan Midyat'ın oturduğu Hint komedi filminde Nicole Faria, Burak Satıbol, Şafak Sezer, Zeynep Kankonde, Füsün Demirel, Osman Alkaş ve Begüm Öner yer alıyor.

Haberin Devamı

BİR BABA HİNDU FİLMİ KONUSU

Fadıl bölgesinin en acımasız mafya babalarından biridir. Ancak günün birinde Hintli yoga hocası Gundhi'ye aşık olur. Günün birinde Gundhi Fadıl'ın malikanesinden kaçırılınca Fadıl genç kadını bulma yoluna baş koyar. En güvendiği arkadaşı Hulusi'yi de alarak Hindistan'a giden mafya babasının amacı Gundhi'yi onu kaçıranların elinden kurtarmak ve onun kalbini kazanmaktır. Ancak işler sandığı kadar kolay olmayacaktır. Gundhi'nin annesi de Hindistan'da çok güçlü bir mafya örgütünü yönetmektedir. Fadıl, Hulusi ve Mumbai'da çalışan Türk belediye işçisinin yardımıyla Gundhi'ye ulaşmaya çalışır. Ancak Fadıl'ın ailesi de Mumbai'ye geldiğinde işler iyice karışır...
Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Bir Baba Hindu absürd bir hint komedisini beyazperdeye taşıyor.

Haberin Devamı

BİR BABA HİNDU FİLMİ BAŞROL OYUNCULARI

Filmin başrollerini paylaşan Sermiyan Midyat ve 2010’da Dünya Güzeli seçilen Hintli oyuncu Nicole Faria’ya Şafak Sezer, Burak Satıbol, Zeynep Kankonde, Füsun Demirel eşlik ediyor.