Gündem Bir Baba Hindu filmi konusu ve başrol oyuncuları

Bir Baba Hindu filmi konusu ve başrol oyuncuları

06.09.2019 - 17:40 | Son Güncellenme:

Bir Baba Hindu filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Sermiyan Midyat'ın yer aldığı Bir Baba Hindu filmi 30 Eylül 2016 yılında vizyona girdi. Toplamda 10 hafta boyunca vizyonda kalan Bir Baba Hindu filmi 769.260 seyirci tarafından izlendi. Filmin gişeden elde ettiği toplam gelir ise 8.350.355,27 TL olarak açıklandı. Peki Bir Baba Hindu filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?

Bir Baba Hindu filmi konusu ve başrol oyuncuları

Bir Baba Hindu filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yöentmen koltuğunda Sermiyan Midyat'ın yer aldığı Bir Baba Hindu filminin başrollerinde Nicole Faria, Burak Satıbol, Şafak Sezer, Zeynep Kankonde, Füsun Demirel, Osman Alkaş, Begüm Öner ve Ayhan Taş gibi usta isimler yer alıyor. Peki Bir Baba Hindu filminin konusu ne?

Haberin Devamı

BİR BABA HİNDU FİLMİ KONUSU

Fadıl bölgesinin en acımasız mafya babalarından biridir. Ancak günün birinde Hintli yoga hocası Gundhi'ye aşık olur. Günün birinde Gundhi Fadıl'ın malikanesinden kaçırılınca Fadıl genç kadını bulma yoluna baş koyar. En güvendiği arkadaşı Hulusi'yi de alarak Hindistan'a giden mafya babasının amacı Gundhi'yi onu kaçıranların elinden kurtarmak ve onun kalbini kazanmaktır. Ancak işler sandığı kadar kolay olmayacaktır. Gundhi'nin annesi de Hindistan'da çok güçlü bir mafya örgütünü yönetmektedir. Fadıl, Hulusi ve Mumbai'da çalışan Türk belediye işçisinin yardımıyla Gundhi'ye ulaşmaya çalışır. Ancak Fadıl'ın ailesi de Mumbai'ye geldiğinde işler iyice karışır...

Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Bir Baba Hindu absürd bir hint komedisini beyazperdeye taşıyor. Filmin başrollerini paylaşan Sermiyan Midyat ve 2010’da Dünya Güzeli seçilen Hintli oyuncu Nicole Faria’ya Şafak Sezer, Burak Satıbol, Zeynep Kankonde, Füsun Demirel eşlik ediyor.