Gündem Bir Mucize Olsun 1. bölümü ile ekrana geldi! 2. bölüm fragmanı yayınlandı...

Bir Mucize Olsun 1. bölümü ile ekrana geldi! 2. bölüm fragmanı yayınlandı...

06.04.2018 - 08:40 | Son Güncellenme:

Bir Mucize Olsun dizisi 1. bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle daha başlamadan dikkatleri üzerine çeken Bir Mucize Olsun dizisi reyting savaşında kendine yer bulabildi mi? Son bölümün hemen ardından Bir Mucize Olsun 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Bir Mucize Olsun 1. bölümü ile ekrana geldi 2. bölüm fragmanı yayınlandı...

FOX TV'de yeni bir dizi başlıyor. Dün akşam ilk bölümü ile ekrana gelen Bir Mucize Olsun'da neler yaşandı?

Haberin Devamı

BİR MUCİZE OLSUN 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren pavyon şarkıcısı Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil, bir hizmetçi gibi eziyet dolu bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen hayatı bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukatın çalmasıyla aniden değişir.
Yiğit gerçek ailesini tanımayan Damla'ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Maksude’nin zulmü altında geçen yıllar boyunca hep bir mucize bekleyen Damla, bu son derece güven verici genç adamın ardından gider.

Ancak Sancaktar Konağı’nın sakinleri bu beklenmedik akrabanın gelişinden son derece rahatsız olmuştur. Anne ve babasının ölümünün ardındaki sırdan habersiz olan genç kız düşmanlarla çevrili bu konakta yaşamak zorundadır. Dedesinin ona gösterdiği sevgiye rağmen Damla için bu hiç de kolay olmayacak gibi görünmektedir.

Haberin Devamı

BİR MUCİZE OLSUN 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCU KADROSU

Furkan Palalı

Yiğit Tümer
Otuzlu yaşlarının başında... Küçük yaşta yetim ve öksüz kalmış. Son derece çalışkan, dürüst ve cesur bir avukat. Azim Sancaktar’ın sağ kolu... Doğruluk ve adaletten şaşmayan, kararlı, cesur bir adam... Asla pes etmeyen, inatçı ve hırslı bir yapısı var. Korumacı tarafı fazla gelişmiş. Damla’ya da ilk önce bu refleksle yaklaşıyor. Zamanla Damla’nın iyiliğine, masumiyetine ve cesaretine tanık oldukça genç kıza aşık olmaktan kendini alamıyor.

Su Kutlu
Damla Sancaktar

Yirmili yaşlarının başında... Gerçek anne ve babasını tanımadan analığı Maksude tarafından evlatlık olarak büyütülmüş. İyi kalpli, sevgi dolu, şefkatli ve dürüst bir kız. Çevresindeki insanların sorunlarına karşı son derece ilgili. Yardımsever ve fedakar... Samimi, sıcakkanlı ve mütevazı... Zorluklarla, sefaletle dolu bir hayat yaşasa da umudunu kaybetmiyor. Bir gün bir mucize olacağına, gerçek aşkı ve sevgiyi bulacağına inanıyor.

Cihan Ünal
Azim Sancaktar

Yetmişli yaşlarının başında... İnşaat sektöründe zirveye ulaşmış zengin ve güçlü bir işadamı. Zeki, hırslı, son derece otoriter ve acımasız... Bugüne kadar etrafına korku salarak herkesi kontrol etmiş. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendiğinden beri farklı bir insana dönüşmüş. Artık bu hayattaki tek amacı işlediği günahların vebalini ödemek.

Haberin Devamı

Ahu Sungur
Maksude Şahin

Kırklı yaşlarının başında bir pavyon şarkıcısı... Gençlik günleri artık geride kalmaya başlamış olsa da hâlâ gösterişli, güzel bir kadın. Hayata ve kadere karşı isyankar. Şarkı söylemek en büyük tutkusu. Ünlü bir şarkıcı olmanın ve gecekondudan kurtulup zengin bir hayat sürmenin hayalini kuruyor. Çalışkan ve mücadeleci bir yapıya sahip. Patavatsız, huysuz ve gösteriş budalası... Eğlenceye, güzel ve pahalı olan her şeye aşırı düşkünlüğü var.

Ayşegül Günay
Esma Sancaktar

Ellili yaşlarının başında... İnanılmaz bir yükselme hırsı var. Azim Sancaktar gibi zengin ve kudretli bir adamla evlenerek amacına ulaşmış. Zamanla sosyetenin tanınmış simalarından biri olmuş. Her daim bakımlı, son derece hoş ve alımlı bir kadın. Küstah ve insanlara üstten bakan bir yapısı var. Küçük dağları ben yarattım havasında. Aşırı kontrolcü ve bencil... Kendi çıkarlarından başka hiçbir şey umurunda değil. Gücü ve iktidarı elinde tutmak için yapmayacağı şey yok. Kafasında bin tilki dolanıyor ama bininin de kuyruğu birbirine değmiyor.

Haberin Devamı

Rıdvan Aybars Düzey
Fırat Yalçın

Yirmili yaşlarının sonunda... Çöpçülük yaparak hayatını kazanan Çukurdere mahallesinin bıçkın delikanlısı. Damla’ya aşık. Ama bu aşk karşılıksız. Hırsı öfkesi hep bundan dolayı. İsyankar bir adam... Sevdikleri için ölür de öldürür de... Gözü kara... Sağı solu belli olmayan Fırat Nehri gibi deli bir oğlan.