Gündem Bir rap’çi daha suikast kurbanı

Bir rap’çi daha suikast kurbanı

02.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İlk albümüyle Grammy adaylığı elde eden rap’çi Nispey Hussel (33), uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Bir rap’çi daha suikast kurbanı

Los Angeleslı rap’çi Nipsey Hussle, dün 33 yaşında silahlı bir saldırıda vurularak dün hayatını kaybetti. Güney Los Angeles’ta yaşanan olayda Hussle’ın bir giyim mağazasının dışında yaşanan silahlı saldırının kurbanlarından olduğu, diğer iki kişinin de yaralandığı bildirildi. Los Angeles Times gazetesi, birçok ünlü sanatçıya da söz yazarlığı yapan Hussle’ın vücuduna isabet eden 6 kurşunla yaralandığı, ancak kaldırıldığı hastanede can verdiğini yazdı.

Haberin Devamı

Los Angeles Polis Departmanı, kurbanların hiçbiri hakkında bir açıklama yapmazken 3 kişinin vurulduğunu doğruladı. Ancak yerel basın saldırıda öldürülen kurbanın asıl adı Ermias Asghedom olan Nipsey Hussle olduğunu duyurdu.

Çetelere karşı proje

Polis Hussel’ın öldürüldüğü gün ünlü rap yıldırı Jay-Z’ye ait Roc Nation yapım şirketiyle bir görüşme yaptığı ve gençlerin maruz kaldığı çete şiddetini durdurmak için neler yapılması gektiğini ele aldıkları belirtildi. Hussle’ın ‘Victory Lap’ adlı ilk albümü bu yıl rap albümü dalında Grammy adayı olmuştu. Los Angeles polisi henüz şüpheli birini yakalamadıklarını duyurdu. Aralarında bir dönem birlikte çalıştığı Drake’in yanı sıra Rihanna, James LeBron ve J Cole’un olduğu isimler Hussle’ın hayatını kaybetmesinden duydukları üzüntüyü dile getirdiler.