Gündem Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Müjgan, Yılmaz'ı affedecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Müjgan, Yılmaz'ı affedecek mi?

17.01.2020 - 14:40 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 51. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Yamanlar'ın konağının hemen yanındaki Şermin'in evinin sahibi olan Yılmaz karısı Müjgan ile buraya taşındıklarından bu yana gün yüzü göremez. Züleyha, Yılmaz'ı karısı Müjgan'ı şikayet etmek için çağırır. Bu sırada Müjgan'ın doğum sancısı başlar. Yılmaz ile buluşan Züleyha'nın sancılarının başlaması ile iki kadın soluğu hastanede alır. Müjgan, Züleyha'yı hastaneye getiren ismin kocası Yılmaz olduğunu görünce büyük hayal kırıklığı yaşar. Peki Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Müjgan, Yılmazı affedecek mi

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 51. bölüm ile dün akşam TV ekranında izleyici ile buluştu. Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan ve Züleyha'nın rastlantısal bir şekilde aynı anda doğuma girmesi Yılmaz ve Demir'i tedirgin etti. Züleyha ile buluşan Yılmaz eski karısının fenalaştığını görünce onu hastaneye götürdü. Müjgan gördüğü manzara karşısında ikinci kez yıkıldı. İki kadının yan yana doğuma alındıkları anlarda Yılmaz ve Demir dışarda heyecanlı bir bekleyişe başladı. Müjgan'ın erken doğum yapması bebeğin prematüre olarak dünyaya gelmesine neden oldu. Demir'in dünyaya gelen kızlarının sağlıklı olduğunu duyması Yılmaz'ın bebeğinin durumunun kritik olması iki düşmanın kalplerini biraz olsun yumuşattı.

Haberin Devamı

Müjgan kocası Yılmaz'a olan sinirini bir türlü yenemezken, Züleyha'yı hastaneye getirmiş olmasını bir türlü kabul edemedi. Peki Bir Zamanlar Çukurova ekrana gelen son bölüm ardından 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimiz güncellenecektir.