Gündem Birsen Bekgöz kimdir? Birsen Bekgöz kaç yaşında nereli?

Birsen Bekgöz kimdir? Birsen Bekgöz kaç yaşında nereli?

03.07.2018 - 07:41 | Son Güncellenme:

Birsen Bekgöz bu sezon Survivor 2018'de gönüllüler takımında mücadele etti. Birsen Bekgöz yarışmadan elendikten sonra çok fazla ortalarda gözükmese de şu sıralarda Nihat Doğan ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyor. Peki Birsen Bekgöz kimdir?

Birsen Bekgöz kimdir Birsen Bekgöz kaç yaşında nereli

Survivor 2018'de bu sezon gönüllüler takımında mücadele eden Birsen Bekgöz yarışmalarda gösterdiği performansın yanı sıra atletik vücudu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Survivor 2018'in sona ermesinin ardından Birsen Bekgöz ve Nihat Doğan'ın birlikte aşk yaşmaya başladığı iddiaları konuşulmuştu. Son olarak takipçileri tarafından el ele görüntülenen aşkın gerçek olduğunu onaylamış oldu. Peki Birsen Bekgöz kimdir?

Haberin Devamı

BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?

Survivor da yarışmacı olan Birsen Bekgöz 18 Ekim 1980 senesinde Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya gelmiştir. Kısa mesafe koşucusu olan Birsen Bekgöz Enka sporcusudur. Birsen Bekgöz 3 kez Türkiye rekorunu kırmayı başarmıştır. Survivor Birsen'in ailesi aslen Ankaralı'dır.

Eğitim hayatına ilk olarak Almanya'da başlayan Birsen Bekgöz, lisans eğitimi için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesine giderek burada lisans eğitimini tamamlamıştır.

Survivor yarışmacısı Birsen Bekgöz, sporcu kariyeri boyunca birden çok Türkiye Şampiyonluğu kazanmıştır.

2004 ve 2005 senelerinde 200 metrede,

2004, 2006, 2010 ve 2013 senelerinde 400 metre engellide birincilikler elde etmiştir.

Haberin Devamı

2004 senesinde Cezmi Or Kupası'nda 400 metre engelli koşusunda da altın madalya kazanmıştır.

Bundan sonraki senede yani 2005 yılında İspanya'nın Almeria şehrinde düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda 200 metre, 400 metre engelli, 4x100 metre bayrak koşusu ve 4x400 metre bayrak koşusu dallarında yarışarak kendini göstermiştir.

Atletik yapısıyla da Survivor yarışmasında dikkat çeken Birsen Bekgöz, kısa mesafe koşucusu olmanın avantajlarını yarıştığı oyunlarda kullanarak birçok zaman Gönüllü takımının kazanmasında yardımcı olmuştur.