Gündem Bizim Hikaye filminde hangi oyuncular var?

Bizim Hikaye filminde hangi oyuncular var?

17.08.2019 - 11:48 | Son Güncellenme:

2015 yılında vizyona giren Bizim Hikaye'nin yönetmenliğini Yasin Uslu üstleniyor. Dram türündeki filmde sevilen oyuncular yer alıyor. İşte Bizim Hikaye filminin oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili ayrıntılar...

Bizim Hikaye filminde hangi oyuncular var

Yönetmenliğini Yasin Uslu'nun üstlendiği Bizim Hikaye'nin başrolleriniyse Cansel Elçin, Sera Tokdemir ve Naz Elmas paylaşıyor.

Haberin Devamı

BİZİM HİKAYE FİLMİNİN KONUSU

Haksızlığa uğramış, ailesi, yuvası, geleceği elinden alınmış bir adam ile hayata karşı tek başına mücadele etmek zorunda kalan, çocuklarıyla bu koca dünyada bir başına kalmış bir kadının öyküsünü perdeye taşıyor Bizim Hikaye.

Başka kimler yok ki bu öyküde: ailesinin itibarını kurtarmak için çabalayan bir genç, yanlış zamanın ve yanlış davanın kurbanı olan eski bir aşık...

Yarınlardan bu günlere kadar gelmeyi başarabilmiş bir aşk hikayesi. 80 darbesinde gururu, itibarı zedelenen, inancı ve düşüncesi ne olursa olsun haksız yere hüküm giyen insanların, darbe sonrasında hayata tutunma çabalarını perdeye taşıyan film; o günlerden bu günlere kadar uzanan bir mücadeleyi, hiç bir şekilde bağlarını kopartmayan fedakar bir aile aracılığıyla bizlere aktarıyor.

Haberin Devamı

BİZİM HİKAYE OYUNCULARI

Cansel Elçin: İsmail
Luk Piyes: Ahmet
Sera Tokdemir: Nimet
Naz Elmaz: Nesrin
Burcu Kıratlı: Elif
Çiğdem Batur Güzel: Tuba
İbrahim Kendirci: Necip
Erdinç Gülener: Savcı Kenan