Gündem Boğaziçi Oyuncuları'ndan "Kediler Sokağı Müzikali"

Boğaziçi Oyuncuları'ndan "Kediler Sokağı Müzikali"

26.11.2015 - 17:26 | Son Güncellenme:

Boğaziçi Oyuncuları bu kez de çocuklara yönelik bir müzikalle tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Uğraş Atay'ın yaptığı Kediler Sokağı Müzikali minik izleyicilerini bekliyor.

Boğaziçi Oyuncularından Kediler Sokağı Müzikali

Boğaziçi Oyuncuları bu sezon iddialı bir müzikalle sahnelerini açıyor.Dekoru, kostümü ve müzikleriyle adeta görsel bir şölen olan Kediler Sokağı Müzikali sahnelendiği her yerde ilgi çekiyor.Sevgi,saygı,paylaşmak,dostluk ve en önemlisi hayvan sevgisini aşılayan bu oyun İstanbul'da çeşitli kültür merkezlerinde ve Anadolu'un bir çok sahnesinde sahnelenecek.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Uğraş Atay'ın yaptığı sezonun iddialı yapımlarından "Mehmet Ali 'zindanda açan karanfil'" adlı oyun ikinci sezonunda ses getirmeye devam ediyor.

Boğaziçi Oyuncuları bu sezon muhteşem bir müzikalle miniklerin kalbine taht kuruyor.Dekoru, kostümü ve müzikleriyle adeta görsel bir şölen olan Kediler Sokağı Müzikali sahnelendiği her yerde izdiham yaratıyor.Sevgi,saygı,paylaşmak,dostluk ve en önemlisi hayvan sevgisini aşılayan bu oyun İstanbul'da çeşitli kültür merkezlerinde ve Anadolu'nun bir çok sahnesinde sahnelenecek.

Yönetmenliği'ni Uğraş Atay'ın yaptığı Kediler Sokağı Müzikali'ni Fatoş Baş kaleme aldı.Oyuncu kadrosunda ise; Ekin Gökgöz, Bülent Gençak, Merve Duran, Sercan Tosun, Osman Kaan Girit, Efe Kayra Atay, Yeşim Kalkan bulunuyor.

Haberin Devamı

Minik izleyicilerini bekleyen oyunun konusu ise şöyle;

Zamanın birinde bilinmeyen bir yerde kedilerin yaşadığı bir sokak varmış. Fakat bu sokak,kedişehir ve kediköy olarak ikiye ayrılmış ve bu sokakta yaşayan kediler hiç mi hiç anlaşamazlarmış. Bu sokağın zeki,sevgi,saygı ve dostluktan yana olan bekçi köpeği dost kediler arasında anlaşmayı sağlamaya çalışsa da pek başarılı olamaz. Ne var ki bir gece ev kedilerinden Pamuk'un sahipleri tarafından sokağa bırakılmasıyla işler değişir.Sokak kedilerinden Boncuk Pamuk'a dost patisini uzatır ve her kedinin hayali olan Mutlu Kedicikler Ülkesi'ni anlatır.Pamuk ve Boncuk Mutlu Kedicikler Ülkesi'ni bulmaya karar verir.

Sevgi,saygı,paylaşmak ve dostluğun anlatışdığı Kediler Sokağı izleyenlerini bekliyor.