Gündem Bu hafta vizyona giren filmler-18 Mart 2016

Bu hafta vizyona giren filmler-18 Mart 2016

18.03.2016 - 10:41 | Son Güncellenme:

Bu hafta sinemalarda hangi filmler gösterime girdi? Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 7 film vizyona giriyor. İşte bu haftanın vizyona giren filmleri..

Bu hafta vizyona giren filmler-18 Mart 2016

Bu hafta vizyonda hangi filmleri izleyicilerle buluşacak. Hafta sonu sinemaseverleri hangi filmler bekliyor? İşte bu hafta vizyona giren filmler..

Haberin Devamı

Bu hafta hangi filmler vizyona giriyor? İşte bu haftanın vizyona giren filmleri...

ŞEYTAN TÜYÜ


Murat Şenöy'ün yönettiği ve başrollerinde Mustafa Üstündağ, Güven Kıraç, Şükran Ovalı ile Beyti Engin gibi isimlerin yer aldığı "Şeytan Tüyü" adlı film izleyici ile buluşacak. Komedi türündeki film, aracılık yaptığı kızları semtin ağabeyine emanet edip emekliye ayrılmayı planlayan bir adamın başına gelenleri konu alıyor....

OLAYLAR OLAYLAR


Yönetmenliğini Osman Taşçı'nın yaptığı ve Sadi Celil Cengiz'in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı komedi filmi "Olaylar Olaylar", Karadeniz insanının duygusallığını yansıtmayı amaçlıyor.

KOD 999


John Hillcoat'un yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerini Kate Winslet, Casey Affleck ve 12 Yıllık Esaret filminden tanınan başarılı oyuncu Chiwetel Ejiofor paylaşıyor. Bir çok ünlü ismin yer aldığı oyuncu kadrosuna sahip gerilim türündeki filmin özeti şöyle: "Bir hırsızlık çetesi ve görevini kötüye kullanan polis memuru ortak bir plan yapar. Bir memurun öldüğü anlamına gelen 999 alarmı veren ekibin hedefi başka bir polisi ortadan kaldırmaktır. Böylece önlerinde, ülkenin diğer ucuna gerçekleşecek sevkıyatı engelleyecek hiçbir engel kalmayacaktır."

Haberin Devamı

ÖLÜM VE ÖTESİ

Gerilim türündeki İspanyol yapımı filmin başrollerinde Alba Ribas, Cristian Valencia, Bernat Saumell ve Albert Carbo oynuyor. Hector Hernandez Vicens'ın yazıp yönettiği "Ölüm ve Ötesi", ölen genç bir aktristin morga getirilmesiyle başlayan gerilim dolu hikayesini konu ediniyor.

KUNG FU PANDA 3

Alessandro Carloni ile Jennifer Yuh'un yönettiği animasyon türündeki filmin orjinal seslendirmeleri Jack Black, Bryan Cranston, Angelina Jolie ile Dustin Hoffman'a ait..

MÜKEMMEL BİR GÜN

Oyuncu kadrosunda Benicio Del, Tim Robbins, Olga Kurylenko ve Melanie Thierry'in yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Fernando Leon de Aranoa oturuyor. İlk gösterimi Cannes'da yapılan film, 1995'te Balkanlar'daki savaş günlerini anlatan bir savaş filmi içindeki yol hikayesinden çıkan traji komik hikayeyi sinemaya aktarıyor.

Haberin Devamı

SENİ ŞİMDİDEN ÖZLEDİM

Filmin başrollerinde iki yakın arkadaşı canlandıran Drew Barrymore ve Toni Collette'e Dominic Cooper ve Paddy Considine eşlik ediyor.