Gündem Bu kez market soydular

Bu kez market soydular

17.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Şişli’de bir banka şubesinden 15 bin lira para ile bir döviz bürosundan 400 bin lira değerinde döviz ve altın çalınmasının ardından önceki gün de bir markete giren silahlı, maskeli kişiler, kasayı yerinden söküp götürdü.

Bu kez market soydular

Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde akşam saatlerinde bir markete giren maskeli ve silahlı iki soyguncu, kasiyere silah doğrultarak kasadaki paraları vermesini istedi. Kasiyer panik yapınca soygunculardan biri, kasayı söküp aldı. Daha sonra soyguncu kasanın açılması ve içindeki paraları almak için kasayı yere vurdu. Kasa kırılmayınca soyguncu kucağına aldığı kasayla marketten kaçtı. Kasiyer kaçan soyguncuların arkasından çaresizce baka kaldı. Tüm yaşananlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Soyguncuların götürdüğü kasa iki sokak aşağıda polis tarafından boş olarak bulundu.

Haberin Devamı

Şişli’de 19 Mayıs Mahallesi Halaskargazi Caddesi’ndeki bir döviz bürosuna giren silahlı ve maskeli 4 kişi 400 bin lira değernde dolar ve altın çalımıştı. Yine geçen salı günü motosikletle bir banka şubesine gelen iki soyguncu, 15 bin lira gasp etmişti. ? İSTANBUL DHA