Gündem Bülent Tulun ifade verdi

Bülent Tulun ifade verdi

04.08.2011 - 23:22 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ifade vererek ayrıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Tulun, emniyete kendi arabasıyla geldiğini, kendi arabasıyla da ayrıldığını söyledi.

Bülent Tulun ifade verdi


Galatasaray Spor Kulübü Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, polis eşliğinde ayrıldığı Türk Telekom Arena'dan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Bülent Tulun, burada ifade verdi ve emniyetten ayrıldı.

Haberin Devamı

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Tulun, açıklamaların Galatasaray'ın resmi sitesinde olduğunu ve emniyete kendi arabasıyla geldiğini, kendi arabasıyla da ayrıldığını söyledi.

Öğlen saatlerinde polis eskortuyla kendi kullandığı araçla Türk Telekom Arena'ya gelen Bülent Tulun, Türk Telekom Arena'dan ayrılmıştı. Arena'ya geldiği gibi kendi aracıyla ayrılan Tulun'a sivil polislerin bir araçla eşlik ettiği gözlemlendi.

Sabah saatlerinde de güvenlik güçleri tarafından Florya Tesisleri, Türk Telekom Arena ve Bülent Tulun'un evinde arama yapılmıştı. Daha sonra ise Adnan Polat'ın Mecidiyeköy'deki ofisinde arama yapıldı.