Gündem Büyük Düğün (The Big Wedding) filminin konusu | Büyük Düğün filmi başrol oyuncuları

Büyük Düğün (The Big Wedding) filminin konusu | Büyük Düğün filmi başrol oyuncuları

18.06.2019 - 10:11 | Son Güncellenme:

Büyük Düğün (The Big Wedding) filmi bu gece Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak. 2013 yılında vizyona giren ABD komedi filmi Büyük Düğün (The Big Wedding)'in yönetmen koltuğunda Justin Zackham oturuyor. ABD yapımı Büyük Düğün filminin bütçesi tahmini olarak 35 milyon dolar olarak biliniyor. Peki filmin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?

Büyük Düğün (The Big Wedding) filminin konusu | Büyük Düğün filmi başrol oyuncuları

Bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak olan Büyük Düğün (The Big Wedding) filmi 2013 yılında vizyona girdi. ABD yapımı komedi filmi Büyük Düğün (The Big Wedding), bütçesinin tahmini olarak 35 milyon dolar olduğu biliniyor. Film vizyona girdiği hafta sonu ABD'de 7.5 milyon dolarlık bir gişe başarısı yakaladı. ABD genelinde film gişede vizyonda kaldığı süre boyunca 22 milyon dolara yakın bir gişe elde etti ve beklentilerin uzağında kaldı?

Haberin Devamı

BÜYÜK DÜĞÜN FİLMİ KONUSU

Don (De Niro) ve Ellie (Keaton) uzun zaman önce boşanmış bir çifttir. Tüm ailenin biraraya geleceği oğullarının düğününde, henüz bu boşanmadan haberi olmayan aile bireyleriyle yüzleşmenin stresini yaşamaktadırlar. Bu durumu nasıl anlatacaklarını düşünürken en iyi yolun hala evli olduklarına herkesi inandırmak olduğuna karar verirler. Tabii bu kararla birlikte ardarda gelen yalanlar birbiri izler.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Justin Zackham'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl, Amanda Seyfried ve Robin Williams gibi yıldız isimler yer alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Topher Grace gibi birbirinden usta isimler yer alıyor.