Gündem Çarşamba günü hava durumu nasıl? 10 Temmuz İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu

Çarşamba günü hava durumu nasıl? 10 Temmuz İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu

09.07.2019 - 19:40 | Son Güncellenme:

Yurt genelinde yüksek sıcaklar etkisini göstermeye başladı ve ani yaz yağmurları da iyice arttı. Peki Çarşamba günü hava durumu nasıl olacak? İşte başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere yurt genelinde hava durumu...

Çarşamba günü hava durumu nasıl 10 Temmuz İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi, İstanbul, Yalova, Trabzon, Rize ve Muş çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde Kırklareli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, bu akşam ilk saatlerde Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinde ve zamanla Ege'de yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde Kırklareli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL 23°C, 31°C Parçalı bulutlu, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA 18°C, 33°C Az bulutlu ve açık

İZMİR 25°C, 35°C Az bulutlu ve açık