Gündem Çatı katında yangın faciası

Çatı katında yangın faciası

19.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beyoğlu’nda bir binanın çatı katında çıkan yangında 3 çocuk öldü. 2, 3 ve 5 yaşındaki kardeşlerin evde kilitli bırakıldığı öğrenildi

Çatı katında yangın faciası

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde 4 katlı bir binanın çatı katında dün saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen evin içinde inşaat işçisi Ramazan Şahin’in 16 çocuğundan en küçükleri İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin’in (2) olduğu belirlendi. Yangını gören mahalleli ve aile yakınlarının da binanın içine girmeye çalıştığı ama kapının kilitli olduğu öğrenildi. Olayı duyarak eve gelen inşaat işçisi baba Ramazan Şahin ve aile bireyleri sinir krizi geçirirken, küçük çocukların cenazesi Adli Tıp’a götürüldü. Baba Ramazan Şahin, Adli Tıp önünde bekleyen yakınlarını “Yapacak bir şey yok. Kısmet” diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Öte yandan evin daha önce de yandığını söyleyen Bostan Mahallesi Muhtarı Emin Ceylan, “2 sene içinde bu üçüncü yangın. Daha önce çıkan yangınlardan birini aile, diğerini de itfaiye müdahale edip söndürdü” dedi.