Gündem Cenk Küpeli kimdir? Cenk Küpeli kaç yaşında?

Cenk Küpeli kimdir? Cenk Küpeli kaç yaşında?

20.06.2019 - 13:24 | Son Güncellenme:

İbrahim Kutluay ile olan 11 yıllık evliliğini bitiren Demet Şener'in aşk yaşadığı Cenk Küpeli kimdir? Demet Şener ve Cenk Küpeli evlilik kararı mı aldı? İşte Cenk Küpeli ile ilgili merak edilenler...

Cenk Küpeli kimdir Cenk Küpeli kaç yaşında

Demet Şener ve Cenk Küpeli'nin evlilik kararı aldığı konuşuluyor. Demet Şener, sürpriz kararıyla ilgili Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Evlilik kararım inat değil. Evlilik sözleşmesi falan da yok, gayet aşkla evleniyoruz. Bir inatla evlenir mi insan? Ailem ve çocuklarım da nikahımda yanımda olacak. Nikahta elbette ki gelinlik giyeceğim. Hamile değilim, yeniden anne olup olmayacağım sürpriz olsun. Çocuklarım da benimle yaşamaya devam edecek. Daha fazla detay vermek istemiyorum."

CENK KÜPELİ KİMDİR?

Cenk Küpeli 1985 yılında Ankara'da doğdu. Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Cenk Küpeli, New York City Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansını tamamladı. Tav Holding'de başladığı kariyerini Doğa Grup Genel Müdürü olarak sürdürdü. Eski milli basketbolculardan Cenk Küpeli, aynı zamanda Beşiktaş Kongre üyeliği ve Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyeti üyesi olarak da görev yapıyor.