Gündem Ceren Özdemir kimdir, yaşı kaçtı? Yürekleri dağlayan Ceren Özdemir cinayetinde son dakika haberler

Ceren Özdemir kimdir, yaşı kaçtı? Yürekleri dağlayan Ceren Özdemir cinayetinde son dakika haberler

05.12.2019 - 10:11 | Son Güncellenme:

Türkiye'yi yasa boğan Ceren Özdemir cinayeti ile ilgili son dakika haberler gündemde yer almaya devam ediyor. Korkunç bir cinayete kurban giden Ceren Özdemir, yürekleri dağladı. Son dakika haberlerinde Ceren Özdemir haberlerini okuyan vatandaşlar, Ceren Özdemir hakkında bilgi almak için arayışa koyuldu. Peki Ceren Özdemir kimdir? Ceren Özdemir kaç yaşındaydı? Bu korkunç cinayet hangi şehirde yaşandı?

Ceren Özdemir kimdir, yaşı kaçtı Yürekleri dağlayan Ceren Özdemir cinayetinde son dakika haberler

Son dakika gündem haberlerinde yer alan Ceren Özdemir ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybeden Ceren Özdemir kimdir? İşte Ceren Özdemir haberleri...

Haberin Devamı

CEREN ÖZDEMİR KİMDİR?

20 yaşındaki Ceren Özdemir, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi... Ceren Özdemir 3 Aralık 2019 Salı günü 19.30 sıralarında Altınordu ilçesinde bulunan evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özdemir’in kısa süre içerisinde tedavisi başlatılsa da genç balerin hayatını kaybetti.

KATİL YAKALANDI

Ceren Özdemir'in katil zanlısı Özgür A. (35), olaydan önce güvenlik kameralarına yansıyan ve polis tarafından saklandığı evde yakalandıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü sırada çevredekilerce linç edilmek istendi.

Ordu'da, evinin bulunduğu apartmanın girişinde bıçaklanarak, öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in katil zanlısı polisin operasyonuyla yakalandı.

Haberin Devamı

Polisin gözaltına almak istediği şüpheli mukavemet gösterdi. Zanlı, bu sırada bir polis memurunu bıçakla karnından yaraladı. Yaralı polis hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan zanlı Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

KAN DONDURAN İFADE

Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i (20) evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren kişinin açık cezaevinden iki kez firar eden cinayet hükümlüsü Özgür Arduç’un ifadesi ortaya çıktı.

İşte TRT muhabirinin canlı yayında anlatırken zorlandığı o ifade:

Dün gece boyunca sorgusu sürdü. Hapisten çıktığı zaman kafasında birilerini öldürmek olduğunu söylüyor. Gözüne birilerini kestirmiş, ‘bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım’ diyor katil zanlısı. Önce kapüşonlu mont alıyor, silah alamıyor, bıçak alabiliyor. “Zıpkın almayı düşündüm. Ceren’i gözüme kestirdim, biraz takip ettim. Karşıma yaşlı adam çıktı, büfeye attım kendimi. Takip etmeye devam ettim, fırsat buldurduğumda öldürdüm” diyor. Bir inşaat bulduğunu ve burada sabahladığını, sabah da meyve aradığını, yeni avlar aradığını ama bulamadığını söylüyor.”